Betrouwbare en leergierige verzorger/bijrijder

82 × angesehen
2 - 3 Tage pro Woche
Harderwijk

Zu dieser Person

Informationen

Freizeitreiter
Freizeit
L**
S: 1.60-1.70m
70-80 kg

Beschreibung

Vanaf dat ik 10 jaar oud ben heb ik diverse paarden mogen verzorgen en/of bijrijden. Nu ik 19 jaar oud ben heb ik hierdoor ervaring op kunnen doen met zowel jonge als oude paarden, groene tot doorgereden paarden, pittige en rustigere karakters. Ik ben inmiddels 10 jaar geleden, begonnen op een manege. Daar heb ik de basis van dressuur geleerd tot aan M niveau, ook springen vind ik erg leuk om te doen. Hiernaast heb ik van verschillende eigenaren de kneepjes van o.a. western en Natural Horsemanship meegekregen. (Ik heb nooit knhs wedstrijden gereden, M niveau is dus een indicatie aan de hand van de dressuuroefeningen die ik onder de knie heb.)

Voor verdere vragen kunt u mij gerust een bericht sturen!

Erwartungen an die Partnerschaft

Ik ben opzoek naar een vast paard om mee verder te groeien. Hierin vind ik de klik vanuit mij naar het paard en de eigenaar belangrijk. Ik ben eerlijk tegen het paard, rijd met een zachte hand en veel geduld. Ik heb twee tot drie keer per week tijd om te komen (afhangend van de afstand).

Ik hoop met de eigenaar duidelijk te kunnen overleggen wat er van mij verwacht wordt, waar ik aan toe ben en omgekeerd. :)

Ik ben eventueel bereid om een bijdrage neer te leggen voor lessen een of twee keer per maand. Daarnaast vind ik het geen probleem ondersteuning te bieden op stal waar nodig, denk aan uitmesten/voeren. Verder ben ik helaas niet in staat een vaste bijdrage per maand neer te leggen omdat ik naast mijn studie een beperkt inkomen heb.

Ik heb beschikking over eigen vervoer en het ov. Is dit waar u naar op zoek bent dat zie ik graag een berichtje tegemoet!

Über den Benutzer

Ilse

Konto erstellt am 1 augustus 2022
I

Überprüfungen

E-Mail Adresse
Telefonnummer
Reit- oder Pflegevideo
Bewertungen

Bewertungen

Dieser Benutzer hat noch keine Bewertungen.

Kostenerstattung

Vergütungen nach Rücksprache

Ort

Ilse eine Nachricht senden

Senden Sie eine Nachricht an diesen Benutzer und vereinbaren Sie einen gemeinsamen Besichtigungstermin.

Ilse wird eine E-Mail mit dieser Nachricht erhalten und kann Ihr Profil und Ihre Kontaktdaten einsehen.

Über den Benutzer

Ilse

Konto erstellt am 1 augustus 2022
I

Überprüfungen

E-Mail Adresse
Telefonnummer
Reit- oder Pflegevideo
Bewertungen

Bewertungen

Dieser Benutzer hat noch keine Bewertungen.