Betrouwbaar, verantwoordelijk persoon. M2 niveau

536 × angesehen
(1)
Capelle aan den IJssel
2 - 3 Tage pro Woche

Kostenbeteiligung

€ Preis nach Rücksprache
Ik heb nog een paard op pensioen staan, die ook nog geld kost. Lessen betaal ik natuurlijk zelf. Ik zoek iemand die gewoon wat tijd te kort komt in de week voor zijn/haar paard.

Informationen

Sportreiter
Dressur
L
1.81-1.90m
70-80 kg

Beschreibung

Ik ben 50 en heb 38 jaar rijervaring. Rij + 20 jaar privé paarden. Waarvan 12 jaar m’n eigen paard. Die ik zelf zadelmak gemaakt en opgeleid heb. Hij staat nu (te vroeg)op pensioen. Een buitenrit vind ik ook super leuk en een mooie afwisseling in de training. Met mijn eigen paard deed ik dat wekelijks.
Ik zoek echt een paard om te rijden. Al hoort longeren/wandelen er natuurlijk ook bij. Stokmaat >168

Erwartungen an die Partnerschaft

Mijn paard staat dus op pensioen. Vandaar dat ik op zoek ben naar een eerlijk, betrouwbaar paard en een eerlijke, betrouwbare eigenaar om mee samen te werken aan de goede verzorging en training van het paard.
Ik heb ook ervaring met verzorgers/bijrijders. Ik weet wat het is en hoe belangrijk het is om hierop te kunnen vertrouwen.
Een beetje stal werk kan, alleen niet volledig uitmesten etc. Ik werk fulltime. Dus besteed liever de tijd die ik heb, volledig aan het paard.

Wohnort

Bewertung (1)

Gesamteindruck
Ordnung und Zuverlässigkeit
Reaktions- und Kommunikationsgeschwindigkeit
Pferdefreundlichkeit
J
Jessica
19-12-2022

J

Judith

Mitglied seit 29 November 2022

Über mich

Ik ben 50’jaar. Rij 38 jaar. Waarvan 10 jaar eigen paard, staat nu op pensioen. En ervoor 10 jaar een paard gedeeld. Friese hengst. Met m’n eigen paard tot M2 met 5 winst gekomen. Door de pech van artrose niet verder kunnen gaan. Ben heel verantwoordelijk. Kom afspraken na. Paard mag niks te kort komen. Woon in zuid Holland tussen Rotterdam/Gouda. Werk in Zoeterwoude. Op die route zoek ik een paard om bij te rijden. Ik ben lang, dus geen kleine paarden. Stokmaat >1.68m

E-Mail Adresse verifiziert
Handynummer verifiziert