Leuk allround paard

565 × angesehen
Ermelo
2 - 3 Tage pro Woche

Kostenbeteiligung

€ Preis nach Rücksprache

Informationen

Allrounder
Stute
8 Jahre alt
E
KWPN
1.57m - 1.62m

Beschreibung

Voor een vlotte Gelderse zoeken we een leuke bijrijder die naast buiten rijden ook zin heeft om dressuurmatig aan de slag te gaan.

Lolance is een brave merrie maar een met looplust. De huidige eigenaar (mijn vriendin) red het naast de fulltime baan niet om haar voldoende te rijden. Ze loopt 1-2 dagen per week in enkelspan. Daarnaast rijd ze zelf meest buiten. Ze is zelf geen dressuur ruiter. Echter is Iolance wel een paard met best wel capaciteit voor meer.

Lolance is door ons onbeleerd aangekocht twee jaar terug. Zelf zadelmak gemaakt en betuigd. Dressuur matig niet heel ver aangereden. Vooral veel verkeer gezien en samen buiten gereden.

Wat we zoeken is iemand die op zaterdag kan en op maandag of dinsdag. In het weekend moeten we zelf uitmesten. Dit wordt ook van de bijrijder verwacht. In het begin helpen we de bijrijder en rij je met ons tegelijk. Na gebleken geschiktheid mag je later ook alleen buiten rijden. Iolance is dan wel wat vlotter.

Ze staat op loopafstand van de Veluwe. Je bent met 200 meter op het eerste zandpad. De stal beschikt over een binnen en buitenbak, longeerbak en weidegang 9 maanden per jaar.

Het gaat om minimaal 2 dagen per week. Affiniteit met mennen wordt gewaardeerd. Er wordt een bijdrage gevraagd.

Denk jij te kunnen matchen met ons en Iolance? Stuur mij dan een bericht en wie weet klikt het

Standort des Pferdes

I

Isabel

Mitglied seit 5 Juni 2023