Betrouwbare amazone (35jr) omgeving Ede/Renswoude

71 × angesehen
Renswoude
Nach Absprache

Kostenbeteiligung

Kostenlos

Informationen

Sportreiter
Allrounder
A
1.61-1.70m
60-70 kg

Beschreibung

*Ongecompliceerd paard gezocht om te rijden
*Regio Ede/Renswoude
*1 a 2 dagen (avonden)
*Stal mesten geen probleem

Na een pauze van 4 jaar (IVM verhuizing naar een andere regio) zou ik het weer leuk vinden om het paardrijden op te pakken.

Ik ben opzoek naar een leuk ongecompliceerd paard om lekker dressuur mee te rijden en een rondje mee naar buiten te gaan. Voorkeur voor 1 dag in de week, maar 2 zou ook kunnen.

Ik heb eigen paarden gehad, gereisd met paarden en andermans paarden verzorgd. Het laatste paard wat ik gereden heb was een braaf ZZL paard van een ambitieuze ruiter die ook een dagje vrij wilde. Idealiter zou ik weer zoiets willen vinden.

Voorkeur voor klein paard/grote pony (Ik weeg ca 70kg en ben 1.64m). Maar een grote vriendelijke reus is ook geen probleem.

Niveau maakt niet uit, maar het zou leuk zijn als het paard wel enigsinds dressuurmatig voor elkaar is. Ik ben zelf bereid lessen te nemen om weer in vorm te komen.

Uiteraard ga ik verantwoordelijk met je paard en spullen om en hou ik je graag op de hoogte van hoe het is gegaan.

Het zou helemaal ideaal zijn als mijn super lieve hondje mee naar stal mag, maar dat is geen must.

Erwartungen an die Partnerschaft

1 of 2 dagen rijden/verzorgen in de avond
Stal mesten geen probleem

Wohnort

S
Bronze

Sophie

Mitglied seit 9 Oktober 2020

Über mich

*8 jaar eigen pony's/paarden (aan huis) gehad (recreatief/L dress gereden) *Gewerkt in Canada met Friezen (mennen/dressuur/trails) *Jacht gereden in Engeland *Paar jaar manege springlessen gehad (ca 80/90cm, het moet leuk blijven) *Studentenwedstrijden gereden op landelijk niveau L2/M *Dameszadel gereden *Reis van Texas naar Florida gemaakt met The Caravan (zie video) *Tot 4 jaar geleden een heel leuk ZZL dressuur bijrijpaard gehad (gestopt ivm verhuizing naar andere regio)

E-Mail Adresse verifiziert
Handynummer verifiziert