Betrouwbare en leergierige verzorger/bijrijder

31 views
2 - 3 days per week
Harderwijk

About this rider/groom

Details

Recreational rider
Recreational
M (medium)
S: 1.60-1.70m
70-80 kg

Description

Vanaf dat ik 10 jaar oud ben heb ik diverse paarden mogen verzorgen en/of bijrijden. Nu ik 19 jaar oud ben heb ik hierdoor ervaring op kunnen doen met zowel jonge als oude paarden, groene tot doorgereden paarden, pittige en rustigere karakters. Ik ben inmiddels 10 jaar geleden, begonnen op een manege. Daar heb ik de basis van dressuur geleerd tot aan M niveau, ook springen vind ik erg leuk om te doen. Hiernaast heb ik van verschillende eigenaren de kneepjes van o.a. western en Natural Horsemanship meegekregen. (Ik heb nooit knhs wedstrijden gereden, M niveau is dus een indicatie aan de hand van de dressuuroefeningen die ik onder de knie heb.)

Voor verdere vragen kunt u mij gerust een bericht sturen!

Expectations about the cooperation

Ik ben opzoek naar een vast paard om mee verder te groeien. Hierin vind ik de klik vanuit mij naar het paard en de eigenaar belangrijk. Ik ben eerlijk tegen het paard, rijd met een zachte hand en veel geduld. Ik heb twee tot drie keer per week tijd om te komen (afhangend van de afstand).

Ik hoop met de eigenaar duidelijk te kunnen overleggen wat er van mij verwacht wordt, waar ik aan toe ben en omgekeerd. :)

Ik ben eventueel bereid om een bijdrage neer te leggen voor lessen een of twee keer per maand. Daarnaast vind ik het geen probleem ondersteuning te bieden op stal waar nodig, denk aan uitmesten/voeren. Verder ben ik helaas niet in staat een vaste bijdrage per maand neer te leggen omdat ik naast mijn studie een beperkt inkomen heb.

Ik heb beschikking over eigen vervoer en het ov. Is dit waar u naar op zoek bent dat zie ik graag een berichtje tegemoet!

About this user

Ilse

Account created 1 augustus 2022
I

Verifications

Email
Phone number
Riding or grooming video
Reviews

Reviews

This user doesn’t have any reviews yet.

Fee

Price to be discussed

Place of residence

Send Ilse a message

Send a message to this user and meet each other.

Ilse receives an email with your message and can view your profile and contact details.

About this user

Ilse

Account created 1 augustus 2022
I

Verifications

Email
Phone number
Riding or grooming video
Reviews

Reviews

This user doesn’t have any reviews yet.