Betrouwbare home groom/ruiter

25 views
Fulltime
Hollands Kroon

About this rider/groom

Details

Stable rider
Allround
Other
M: 1.71-1.80m
70-80 kg

Description

Mijn naam is Sara en dit jaar ben ik geslaagd van de HAVO, aankomend schooljaar neem ik een tussenjaar om meer te leren en ervaringen op te doen in de paarden wereld. Waarna ik aan de studie equine Sports&Business begin.

Ik ben bijna 17 jaar en rij sinds ik 5 ben, ik ben opgegroeid op de pensionstal van mijn ouders. Ik heb de eerste 9 jaar slechts recreatief dressuurmatig gereden met mijn pony’s. Sinds ruim 2 jaar geleden ben ik ook fanatiek gaan rijden en ook springen en crossen, toen heb ik mijn passie voor de springsport ontdekt. Hierdoor ben ik veel sterker in mijn schoenen gaan staan. Ik heb momenteel mijn eigen paardje waarmee ik in zowel dressuur als springen op L/M niveau train, ik heb helaas nog geen officiële wedstrijden gereden hierin.

Ook heb ik enige ervaring met jonge paarden en het zadelmak maken. Ik ben gemotiveerd en heb geen 9-17 mentaliteit. Ik wil heel graag leren op verschillende vakken en sta open voor nieuwe dingen. Natuurlijk ben ik gewend om de stal klusjes te doen. Ik ben geduldig en duidelijk naar de paarden toe, en ik ben zelf verzekerd zowel naast het paard als in het zadel. Ik zoek iets voor 5 of 6 dagen in de week, full-time.

Expectations about the cooperation

Ik zoek een positie zoals homegroom/rider of working student (werken tegen kosten en inwoning en lessen). De mogelijkheid om intern te gaan zou fijn zijn, het zelfde geld voor het meenemen van mijn eigen paardje.

About this user

Sara

Account created 1 augustus 2022
S

Verifications

Email
Phone number
Riding or grooming video
Reviews

Reviews

This user doesn’t have any reviews yet.

Fee

Price to be discussed

Place of residence

Send Sara a message

Send a message to this user and meet each other.

Sara receives an email with your message and can view your profile and contact details.

About this user

Sara

Account created 1 augustus 2022
S

Verifications

Email
Phone number
Riding or grooming video
Reviews

Reviews

This user doesn’t have any reviews yet.