Verzorgster opzoek naar leuk paardje

61 views
Leeuwarden

About this rider/groom

Details

Stable help

Description

Heyy, leuk dat je mijn berichtje leest!
Ik ben Nina, 16 jaar en woon in Leeuwarden, Friesland. Ik ben op zoek naar een leuk verzorgpaard/paarden. Ik heb al sinds jongs af aan een passie voor paarden verzorgen en met ze samen te werken. Ik heb veel ervaring met paarden verzorgen en ben altijd geconcentreerd bezig als ik bij ze ben. Het liefste ben ik heel de dag omringd met alles paard.
Ik zoek vooral naar een verzorgpaard, niet een bijrijd paard. Dit door mijn gewicht (schommelt rond de 100 kilo, ben er wel mee bezig). Als jij nou wel een paard hebt die mij zou kunnen tillen lijkt het mij mega leuk om wat ritjes te maken, maar de sport interesseert mij niet zoveel als ze verzorgen. Ik heb ongeveer 4j manege ervaring van toen ik 10 tot 14 jaar was. In deze tijd ben ik ook 2x op ponykamp geweest. Tussendoor wat leuke paardjes kunnen huren en vooral veel buitenritten gemaakt. Op het moment heb ik 2 super leuke verzorgpaarden waar ik een paar maanden meehelp, maar door omstandigheden ben ik opzoek naar iets nieuws.
Heb jij nou een leuk paard/paarden staan en kunnen die wel wat extra verzorging en vooral veel liefde krijgen dan ben ik de juiste persoon!.
Ik zoek wel iets niet te ver weg van Leeuwarden sinds ik afhankelijk ben van het ov of de fiets. Het liefste dus maximaal 20/30 minuten op de fiets, en tussen een half uur/uur in de bus/trein.
Er is voor mij veel bespreekbaar en ben redelijk flexibel in dagen,het is wel belangrijk dat het in de na middag/avond kan vanwegens lange school dagen. Het liefst wel zonder kosten, ik kan wel afentoe meebetalen met voer of een lekkere zak snoepjes halen.
Groetjes Nina

Expectations about the cooperation

Ik vind het belangrijk dat de communicatie goed is en dat er wel veel te bespreken is. Ook zou ik het fijn vinden als het niet een super groot team is maar een klein groepje vind ik geen probleem. Verder vind ik het ook wel fijn als ik na een tijdje (als je mij vertrouwd) ik de verzorging alleen kan doen, omdat ik dan helemaal in mijn element kan komen. Ik vind het wel nodig dat ik evt mijn vriend/vader of een vriendin kan meenemen, omdat ik door omstandigheden niet altijd alleen kan komen. Dit betekent niet dat zij jouw paard gaan verzorgen (soms wel knuffelen omdat zij dit zelf ook leuk vinden) maar dit is puur voor ondersteuning voor mij.

About this user

nina

Account created 18 september 2022
N

Verifications

Email
Phone number
Riding or grooming video

Reviews

This user doesn’t have any reviews yet.

Fee

Free

Place of residence

Send nina a message

Send a message to this user and meet each other.

nina receives an email with your message and can view your profile and contact details.

About this user

nina

Account created 18 september 2022
N

Verifications

Email
Phone number
Riding or grooming video

Reviews

This user doesn’t have any reviews yet.