Betrouwbaar, verantwoordelijk persoon. M2 niveau

535 views
(1)
Capelle aan den IJssel
2 - 3 days per week

Fee

€ Price to be discussed
Ik heb nog een paard op pensioen staan, die ook nog geld kost. Lessen betaal ik natuurlijk zelf. Ik zoek iemand die gewoon wat tijd te kort komt in de week voor zijn/haar paard.

Details

Rider
Dressage
Medium
1.81-1.90m
70-80 kg

Description

Ik ben 50 en heb 38 jaar rijervaring. Rij + 20 jaar privé paarden. Waarvan 12 jaar m’n eigen paard. Die ik zelf zadelmak gemaakt en opgeleid heb. Hij staat nu (te vroeg)op pensioen. Een buitenrit vind ik ook super leuk en een mooie afwisseling in de training. Met mijn eigen paard deed ik dat wekelijks.
Ik zoek echt een paard om te rijden. Al hoort longeren/wandelen er natuurlijk ook bij. Stokmaat >168

Expectations about the cooperation

Mijn paard staat dus op pensioen. Vandaar dat ik op zoek ben naar een eerlijk, betrouwbaar paard en een eerlijke, betrouwbare eigenaar om mee samen te werken aan de goede verzorging en training van het paard.
Ik heb ook ervaring met verzorgers/bijrijders. Ik weet wat het is en hoe belangrijk het is om hierop te kunnen vertrouwen.
Een beetje stal werk kan, alleen niet volledig uitmesten etc. Ik werk fulltime. Dus besteed liever de tijd die ik heb, volledig aan het paard.

Place of residence

Review (1)

General impression
Reliability and carefulness
Communication and response time
Interaction with horses
J
Jessica
19-12-2022

J

Judith

Member since 29 November 2022

About me

Ik ben 50’jaar. Rij 38 jaar. Waarvan 10 jaar eigen paard, staat nu op pensioen. En ervoor 10 jaar een paard gedeeld. Friese hengst. Met m’n eigen paard tot M2 met 5 winst gekomen. Door de pech van artrose niet verder kunnen gaan. Ben heel verantwoordelijk. Kom afspraken na. Paard mag niks te kort komen. Woon in zuid Holland tussen Rotterdam/Gouda. Werk in Zoeterwoude. Op die route zoek ik een paard om bij te rijden. Ik ben lang, dus geen kleine paarden. Stokmaat >1.68m

Email verified
Phone number verified