Ambitieuze M dressuuramazone aangeboden

190 views
Best
Fulltime

Fee

€ Price to be discussed

Details

Competition rider
Dressage
Medium
1.71-1.80m
Unknown

Description

Ambitieuze amazone aangeboden!

Leuk dat u mijn advertentie leest!

Ik ben Teddy, 25 jaar en zit in het laatste jaar van de opleiding bedrijfsleider paardensport en -houderij in Breda. Ik wil hierna graag verder in de paarden en zoek daarom een paard om hoger mee in de sport te komen!

Ik ben M1 dressuur geklasseerd, maar beheers de oefeningen van de hogere klasses (wissel (eenvoudig + vliegende), appuyement (draf + galop), travers, renvers etc. Ik heb 7 jaar geleden een paard gereden die de oefeningen van PSG beheerste en ZZ-Zwaar geklasseerd was, dus hier heb ik heel veel van mogen leren! Ervaring met hengsten (door stages sportstallen, fokkerij en een hengst op verplaatsing gehad), dus hengsten mogen aangeboden worden! Ook ervaring met jonge paarden (uitbrengen), wel goed zadelmak en geen rodeo kunstenšŸ˜

Ik ben opzoek naar een dressuurpaard waarmee ik hoger in de sport zou kunnen komen, dus de voorkeur gaat uit naar een paard die al wat ervaring heeft. Een jonger paard mag zeker ook aangeboden worden, maar voorkeur gaat uit naar een paard met ervaring.
Ook een groter paard, dus minimaal 1.70m zou fijn zijn, aangezien ik best lang ben en op het moment wat steviger ben (hier wordt aan gewerkt!).
Ook hebben al een aantal mensen tegen mij gezegd dat ik paarden met gevoel kan rijden en er echt iets mee moet doen, wat ik een groot compliment vind! Dus vandaar dat mijn ambitie ligt in het hoger komen in de dressuursport!

Voorkeur heeft verplaatsen naar een stal bij mij in de buurt (hier mogen hengsten staan) of max 20 minuten vanuit Best (omgeving Eindhoven).

Expectations about the cooperation

Alles kan overlegd worden!
Eerlijkheid en goede communicatie vind ik erg belangrijk! Ook goede afspraken maken, een contract maken (vooral bij verplaatsing) en de verwachting van elkaar bespreken, vind ik belangrijk!

Place of residence

T

Teddy

Member since 11 February 2021

About me

Ik ben Teddy, 24 jaar en kom uit Best. Ik studeer bedrijfsleider paardensport en -houderij niveau 4 in Breda en mijn grootste droom is om subtop te gaan rijden! Ik ben M1 dressuur geklasseerd, heb ervaring met (het rijden van) hengsten en jonge paarden doorrijden en uitbrengen op wedstrijd. Mocht je nog vragen hebben, stuur mij dan gerust een berichtje!

Email verified
Phone number verified