Betrouwbare allroundruiter

27 views
Soest
2 - 3 days per week

Fee

€ Price to be discussed
Ik betaal het zelf. Dus een beetje rekening met de prijs zou erg fijn zijn.

Details

Recreational rider
Allround
Not applicable
1.71-1.80m
50-60 kg

Description

Hoe het voor mij begonnen is.

Het was voor mij al begonnen toen ik heel klein was. Paarden waren altijd al mijn ding, ik wilde altijd op paardrijden en had op jonge leeftijd al een verzorgpony die ik dan mocht verzorgen. Toen ik ouder werd, mocht ik op paardrijden van mijn ouders en dat deed ik zonder twijfel. Ik rij nu 6,5 jaar paard en heb de laatste jaren al een paar verzorgpaarden gehad. Afgelopen half jaar heb ik een leasepaard gehad, maar helaas is die niet meer beschikbaar voor het rijden. Daar ging ik altijd lekker mee op buitenrit en had daar de beste tijd mee.

Wie ik ben en wat ik doe

Ik ben 16 jaar en 1.72, ik weeg iets minder dan 60KG
Ik kan dressuurmatig rijden, maar toch is springen iets meer mijn ding. (ik zoek hier overigens niet perse specifiek naar). Ik rij van kleins af aan op Stal van Helden en rijd daar nu nog steeds. Ik heb daar veel geleerd en zo heb ik het Wisselbokaal Springen 2022 gewonnen.
Vies van klussen ben ik niet en ik doe ook graag klusjes erbij, mocht dat nodig zijn.
Ik kom ook door weer en wind!
Ik ben nooit bang op het paard en houd mijzelf altijd rustig, zodat het paard daar steun aan heeft. Ik heb ook vaak op pittige paardjes gereden en mensen vertelde mij altijd, jij hebt hier gevoel voor. Dat maakte mij altijd wel trots:)

Expectations about the cooperation

Omgeving, soesterduinen, soest, soesterberg, baarn, Amersfoort enz
ik wil natuurlijk dat ik het goed kan vinden met het paard. Ik moet het zelf betalen, dus misschien kan daar een beetje rekening mee gehouden worden.
Springen vind ik leuk, maar het is geen must! Uitdaging vind ik erg leuk en het mag dus ook best pittige pony zijn. Wil je nou foto's of filmpjes zien? check dan mijn insta

bij twijfel gewoon contact opnemen!!

Place of residence

Reviews

This user doesn’t have any reviews yet.

O

Olivia

Member since 14 maart 2023