Gezocht: paarden eigenaar die een gezellig maatje zoekt!

16 views
Delft
To be discussed

Fee

€ Price to be discussed

Details

Stable help

Description

Gezocht: een paardeneigenaar die op zoek is naar een gezellig maatje!
Delft/Den Hoorn/Den Haag/Schipluiden/Westland

Hi allemaal,
Mijn naam is Ginny. Ik ben bijna 26 jaar en woon in Delft.
Vorig jaar heb ik helaas mijn eigen pony moeten verkopen in verband met het niet vinden van de juiste stalling voor mijn Shet. Hij stond merendeels binnen en werd hierdoor een andere pony, kon niet zichzelf zijn. Ik heb heel lang gezocht naar een andere stalling waar bij de mogelijkheid had om meer buiten te zijn, maar zonder succes. Dan moet je keuzes maken die heeel moeilijk zijn, maar wel beter voor het dier. Hij heeft momenteel gelukkig een heel goed huisje met een paddock paradise aan huis.

Sinds dat hij is verkocht, mis ik de paardenwereld enorm. Ik heb overwogen om me te investeren in een verzorgpaard, maar merk dat het toch lastig is om vaste dagen te combineren met mijn werk. Ik werk in de kraamzorg en hierdoor heel onregelmatig. Wel mis ik het enorm om lekker bezig te zijn met paarden, en ook onder de mensen zijn met andere paarden liefhebbers.

Nu plaats ik dus deze oproep met als doel om iemand te vinden die niet perse een verzorgster zoekt, maar iemand waarmee het klikt en waarmee je samen op pad kunt/naar stal kunt. Ik zou het super leuk vinden om iemand te helpen, bij te staan bij de dagelijkse dingen die je doet als paarden eigenaar. Vaste dagen zijn bij mijn geen optie, vandaar dat ik het op deze manier probeer.

Waarschijnlijk is dit een advertentie die nog niet eerder op deze manier is geplaatst, maar ik hoop toch een match te vinden zodat ik toch nog hier en daar met de paardjes bezig kan zijn en er welicht een vriendin rijker ben.

Liefs van Ginny

Place of residence

Reviews

This user doesn’t have any reviews yet.

G

Ginny Rain

Member since 18 maart 2023