Bo

67 views
Koningsbosch
1 - 2 days per week

Fee

€ Free

Details

Recreation
Gelding
16 years old
L (intermediate)
NRPS
< 1.57m

Description

Bo is een NRPS met arabisch bloed van 16 jaar. Ik ben opzoek na een gratis verzorger/rijder. Bo staat in Echterbosch en kan op eigen terrein onder toezicht worden gereden en verzorgd op de woensdagmidag en zaterdagmiddag. Bo is echt een arabier maar is wel goed eerlijk. Heeft wel een sterk karakter waardoor hij niet geschikt is voor beginners. Er is tevens een mogelijkheid om in de toekomst Bo over te nemen voor een vergoeding mits er van beide kanten een klick is en uiteraard uitsluitend als hij een heel goed thuis krijgt.

Expectations about the cooperation

Ik zou graag willen dat Bo zijn aandacht krijgt wat hij verdiend....lekker borstelen en gereden worden en vooral heel veel aandacht en liefde. Het verzorgen en rijden gebeurd onder toezicht ik verwacht een betrouwbaar persoon die serieus is. Stallen mesten hoeft niet wel moet er geveegd worden als Bo is gepoets en de spullen moeten netjes worden behandeld.

Location

Reviews

This user doesn’t have any reviews yet.

D

Danielle

Member since 18 maart 2023

About me

Hallo ik ben opzoek na een verzorger / rijder voor onze Bo een kleine E pony van 16 jr. Wegens omstandigheden kan ik Bo momenteel niet de aandacht geven die hij verdiend. Bo staat aan huis in Echterbosch, kleine E pony van ongeveer 1.52 m / NRPS pony met arabisch bloed. Ik ben opzoek naar een verzorger die Bo wil komen vertroetelen en rijden bij ons op het terrein dit zal zijn onder toezicht. De woensdagmiddag en/of de zaterdagmiddag zijn mogelijkheden om Bo te komen verzorgen/rijden.