Bijrijder aangeboden

49 views
Ridderkerk
To be discussed

Fee

€ Free

Details

Rider
Dressage
Not applicable
1.71-1.80m
50-60 kg

Description

Gezocht: bijrijdpaard in omgeving Ridderkerk

Hallo! Ik ben Meike en ik ben 17 jaar oud. Ik bevind me ondertussen al sinds mijn 6e in de paardenwereld. Ik heb jarenlang manegelessen gevolgd en vanaf mijn 12e heb ik kennisgemaakt met mijn eerste verzorgpaard. In de loop der jaren heb ik meerdere verzorgpaarden gehad omdat ik graag meer ervaring op wilde doen. Ik heb vorig jaar een val gehad waardoor ik een aantal maanden niet heb kunnen rijden. Het afgelopen jaar heb ik mezelf ook niet kunnen verbeteren op gebied van rijden. Mijn verzorgpaard van destijds kon mij dit namelijk niet bieden. Wel heb ik in deze tijd veel longeerwerk gedaan.

Ik wil het rijden graag weer gaan oppakken omdat ik merk dat ik het toch wel een beetje mis. Daarom ben ik opzoek naar een bijrijdpaard voor 1 of 2 keer in de week. Het liefst wil ik beginnen na 26 juni, dit omdat ik nu in de drukste periode van school zit.

Natuurlijk zorg ik er ook voor dat de stal gemest wordt, eventuele hooinetten bijgevuld worden, het paard buitengezet wordt, etc. Het liefst ben ik opzoek naar een paard die dressuurmatig gereden wordt.

Verder vind ik het belangrijk om ten alle tijden eerlijk te zijn tegenover het paard. Ik schrijf niet alles per direct af als slecht gedrag en probeer bepaalde signalen altijd zo goed mogelijk af te lezen. Dit blijft natuurlijk lastig omdat het dieren blijven die niet altijd even duidelijk kunnen communiceren, maar ik probeer toch zo goed mogelijk te blijven luisteren. Een band opbouwen vind ik dan ook erg belangrijk. Gezellig samen wandelen en een uitgebreide poetsbeurt horen daar dus ook bij!

Extra info: indien nodig, ik ben 1.73 lang en weg 52kg. Ik heb eventueel video's waarin ik rij, deze kan ik sturen op Facebook.

Heeft u iets wat helemaal bij mij past of heeft u nog vragen? Stuur me dan even een berichtje!

Expectations about the cooperation

Ik zou het fijn vinden als het paard al enige ervaring heeft in de dressuur. Als het paard spring gericht gereden wordt zou ik dit ook een leuke uitdaging vinden! Ook zou ik het erg leuk vinden als er ruimte is voor buitenritjes.

Place of residence

M

Meike

Member since 6 November 2021