Veelzijdige connemara zoekt serieuze bijrijder

132 views
Woudenberg
3 - 5 days per week

Fee

€ 95 per month
Ik zoek een echte serieuze bijrijder die Spirit als zijn/haar eigen pony beschouwd. Je zou het ook lease kunnen noemen.

Details

Allround
Gelding
8 years old
Elementary
Connemara
< 1.57m

Description

Spirit is een superlieve veelzijdige connemarapony van 8 jaar. Hij is beleerd tot L1 en kan een leuk sprongetje maken. Hij heeft een zekere / overtuigende, maar wel vriendelijke ruiter nodig. Ik ben zelf erg fan van centered riding / natural horsemanship en R+. Dus laat zweep en sporen maar thuis. Spirit staat momenteel in training bij How to horse. Hij is soms wat onzeker, vooral met opstappen. Dat samen met mijn privé omstandigheden maakten dat ik de keus heb gemaakt hem in training te zetten.

Expectations about the cooperation

Ik zoek in principe een 18+ ruiter, minimaal L1 niveau, die vol voor hem gaat, ben je jonger maar wel ervaren (niet alleen manege ervaring, maar eigen pony of verzorgpony gehad, wedstrijdervaring minimaal L1) mag je ook reageren. Spirit is 1.48 m. .Maximaal gewicht 75 kg, lengte ongeveer 1.75 m.Gezien mijn turbulente privé leven heb ik echt iemand nodig waar ik en Spirit op kan bouwen. Je draagt 3 a 4x per week de zorg voor hem. Bij voorkeur ga je lekker rijden, je zorgt voor afwisseling dressuur / springen en als je hem goed kent dan ook buiten rijden. In de toekomst behoren wedstrijden ook echt tot de mogelijkheden.
Het is leuk als je affiniteit hebt met mennen, want ik wil hem graag ook voor de wagen beleren en ik ga nooit zonder groom op pad.
Ik vraag een maandelijkse bijdrage van 95 euro per mnd. Er hoeven geen klussen gedaan worden.

Location

L

Linda

Member since 5 October 2021