Twee gezellige pony's

69 views
Roderesch
1 - 2 days per week

Fee

€ Free
En ik vraag ook geen vergoeding

Details

Recreation
Mare
15 years old
Elementary
Haflinger
< 1.57m

Description

Verzorger (eventueel bijrijder) gezocht voor mijn pony's. (Goed lezen)

Voor mijn 2 pony's, halfinger +- 1.47 meter en Shetlander +- 1 meter waarvoor ik helemaal zelf zorg, zoek ik iemand die mij 1a2 keer in de week kan helpen met verzorgen, eventueel voeren en beweging geven. Ik vraag daarom ook geen geld bedrag.

Haflinger heeft artrose waardoor deze niet meer fanatiek belastbaar is. Er kan wel dressuurmatig en buitenritten opgereden worden. Ook volgen wij lessen in grondwerk. *

Shetlander beheerst longeren en heeft er af en toe iemand opgezeten, niet doorgereden dus.

Beiden vinden wandelen en gepoetst worden erg gezellig.

Ze staan op mijn privé plek in Roderesch en zijn er prima uitrijmogelijkheden vanuit stal.

Vanwege de eigenzinnige karakter (wel een echte lieverd) van de haflinger zoek ik iemand die stevig in zijn/haar schoenen staat, niet te beroerd is om eventueel een keer de stallen uit te mesten en goed tegen het wisselende weerbeeld kan.

Omdat er verder geen toezicht is, zoek ik wel iemand in de leeftijd vanaf 18 jaar. Ook is het mogelijk om met z'n 2en te komen, extra gezellig natuurlijk!

Zelf vind ik het ook leuk om ook eens samen te komen en help ik je graag met het rijden van de haflinger. En vind ik uitstapjes om in een ander gebied te rijden ook leuk.

* rijden is geen must! Verzorgen, longeren, grondwerk is ook helemaal prima.

Expectations about the cooperation

Zelf vind ik het ook leuk om ook eens samen te komen en help ik je graag met het rijden van de haflinger. En vind ik uitstapjes om in een ander gebied te rijden ook leuk.

Location

F

Femke

Member since 19 September 2023