Knappe Arabische ruin

55 views
Avenhorn
2 - 3 days per week

Fee

€ Price to be discussed

Details

Recreation
Gelding
5 years old
Broken
Arabian horse
< 1.57m

Description

Hoi allemaal.
Ik ben voor deze gekke, puberige, leuke humor pony op zoek naar een verzorger(ster). 16+. Jonger hoef je niet te reageren.
Dit is Milagro (milo genoemd) en is 5 jaartjes. Het is een arabier. Hij zit echt midden in zijn pubertijd dus probeert best dingen uit. Dit is al heel veel minder geworden in de tijd maar je moet hier wel op voorbereid zijn en sterk in je schoenen voor staan. Hij loopt wel gewoon netjes mee aan het halster (rent er niet vandoor).
Ik zoek iemand die niet meteen wilt rijden. Hij is wel beleerd maar moet door dit puber gedrag wel nog goed doorgereden worden. Het zal dus vooral gaan om longeren, poetsen, wandelen, maar vooral een band op gaan bouwen. Later is rijden zeker wel mogenlijk als dat kan🙂
Hij is zelf rond de 1,47 en niet heel breed gebouwd. Daarom ook opzoek naar iemand die niet langer is al 1.70 en niet zwaarder als 75 kilo.
De eerste paar keer ga ik nog even mee om te kijken hoe het gaat. En uit te leggen wat er wel en niet mag en wat er gedaan moet worden. Hij staat op een landje waar je om de dag even de drolletjes weg moet halen. Voerbakjes vullen. Voor de rest wordt alles gedaan.
Ik vraag een kleine bijdragen omdat ik alles in me eentje betaal. Maar hier komen we samen wel uit.
Voor vragen mag je me altijd een berichtje sturen.

Expectations about the cooperation

Goeie overleg!

Location

K

Kirsten

Member since 10 February 2022