Shetjes zoeken lieve, rustige verzorgster

24 × bekeken
3 - 5 dagen per week
Rotterdam

Over dit paard

Gegevens

Gezelschap
19 jaar
Merrie
Shetlander
XS: < 1.57m

Beschrijving

Voor mijn 2 ondeugende en lieve shetjes zoek ik een lieve, rustige verzorgster. Het is heel belangrijk deze informatie goed te lezen voor je reageert!

Ik zal ze even voorstellen!
Dit zijn Ted (22 jaar, vosje) en Ivy (17 jaar, donkere). Ted en Ivy komen allebei bij paardzoektbaas vandaan, ik vermeld dit er meteen bij omdat dit heel belangrijk is. Dit zijn shetjes met een verleden!
Zoals Ted zich gedraagd en wat van hem bekend is, heeft hij het gelukkig wel altijd goed gehad. Ivy daar in tegen, is zwaar verwaarloosd geweest. Dit is te merken in haar gedrag : ze vertrouwd mensen niet snel, ze is erg schrikkerig en het is echt een pony die je moet leren kennen om een band mee te krijgen, maar zodra dit gebeurt heb je een vriendinnetje voor het leven erbij! Ted daar ik tegen is een allemans vriendje die alles en iedereen lief vind!

Er kan NIET op gereden worden. Ivy kan longeren. Dit doet ze meestal op haar eigen tempo, door haar verwaarlozing is 1 voetje scheef gegroeid hierdoor loopt zij niet zuiver en is zij dus gewend haar eigen tempo aan te geven.
Longeren is dus niet echt Ted zijn ding maar hij slooft zich wel graag voor je uit met wat grond werk en vooral high five is zijn favoriet (met een snoepje als gevolg)
Ze houden allebei wel van wandelen!

Ik zou het leuk vinden als mijn toekomstige verzorgster wat grondwerk met ze wilt doen, vooral Ted vind dit onwijs leuk en is heel leergierig. Ivy krijgt hier vaak een “error” van, wellicht met wat geduld lukt het haar ook!

Mijn prioriteit ligt bij een rustig en lief iemand. Iemand die weet/kan leren hoe je deze pony’s moet benaderen. Mijn voorkeur gaat ook uit naar iemand van 15+. Ik moet je kunnen vertrouwen en je moet voorzichtig met de pony’s en de spulletjes omgaan. Ze staan op een “doe het zelf” stal dus er moet ook eten klaar gezet worden en af en toe als ik er zelf niet ben moet er gemest worden! Ik zoek dus een echt paardenmeisje :)

Ik zoek een verzorgster voor de luxe van de pony’s, ik ben zelf elke dag op stal. Er moet dus echt een klik zijn met zowel mij als de pony’s. En je moet bereid zijn om meerdere dagen in de week te kunnen komen.Nog steeds geïnteresseerd en kan je je hier in vinden? Stuur me gerust een berichtje.

Verwachting van de samenwerking

Afspraken na komen!

Over de eigenaar

AngelMarcella

Actief sinds 21 december 2020
A
Gouden lid

Verificaties

E-mailadres
Telefoonnummer
Betaling
Rij- of verzorgingsvideo
Beoordelingen

Beoordelingen

Deze gebruiker heeft nog geen beoordelingen.

Vergoeding

Prijs in overleg

Voorwaarden

Onbepaalde tijd
Niet bestemd voor verkoop

Bezichtingslocatie

Stuur 'AngelMarcella' een bericht

Stuur een bericht naar de eigenaar van dit paard en plan samen een bezichtiging.

AngelMarcella ontvangt een e-mail met dit bericht en kan jouw profiel en contactgegevens zien.