Rijnlandse Koudbloed

64 × bekeken
1 - 2 dagen per week
Nijkerk

Over dit paard

Gegevens

Recreatie
9 jaar
Zadelmak
Merrie
Overige rassen
M: 1.63m - 1.68m

Beschrijving

Voor deze prachtige dame (en haar maatje (Tinker)) zoek ik een extra bijrijder die minimaal 1 keer per week met ze aan de slag wil. Ze zijn allebei hartstikke lief en betrouwbaar. De Rijnlandse Koudbloed is een karakter apart waar je verschrikkelijk om kunt lachen, maar je moet wel stevig in je schoenen staan en heel consequent met haar omgaan, anders heeft ze maling aan je :-D.
Ze is ook groot en vooral breed (trekpaard), dus als je zelf rond de 1.70 bent en lange benen hebt, dan komt dat zeker van pas!

Verwachting van de samenwerking

Een zelfstandige en volwassen persoon die zelf rustig is en consequent is in de omgang met paarden (deze merrie is een schat, maar ze heeft wel leiding nodig). Het gaat vooral om vanuit de ontspanning met ze aan het werk te gaan, en naast rijden ook grondwerk, loswerken en longeren. Buitenrit maken kan. Niet iemand die graag wedstrijden wil rijden en of verder wil komen in de sport. Het is echt recreatief. Wanneer het jouw dag is wordt er ook verwacht dat je de klussen, zoals voeren en mesten en verzorging, op je neemt.

Over de eigenaar

GJager

Actief sinds 2 mei 2021
G

Verificaties

E-mailadres
Telefoonnummer
Betaling
Rij- of verzorgingsvideo
Beoordelingen

Beoordelingen

Deze gebruiker heeft nog geen beoordelingen.

Vergoeding

€ 60
per maand, inclusief les

Voorwaarden

Onbepaalde tijd
Niet bestemd voor verkoop

Toelichting eigenaar

Er zijn hele goede voorzieningen aan huis; een buitenbak, een buitendouche, kwaliteitsspullen (maatzadel) en de paarden worden uitstekend verzorgd. De prijs is inclusief 1 - 2 keer privéles per maand en er zijn mogelijkheden voor buitenritjes

Bezichtingslocatie

Stuur 'GJager' een bericht

Stuur een bericht naar de eigenaar van dit paard en plan samen een bezichtiging.

GJager ontvangt een e-mail met dit bericht en kan jouw profiel en contactgegevens zien.