Leasepaard aangeboden, kwpn x engels volbloed

86 × bekeken
Voltijd
Ochten

Over dit paard

Gegevens

Recreatie
13 jaar
B
Merrie
KWPN
M: 1.63m - 1.68m

Beschrijving

Ik ben voor mijn knappe kwpn x engels volbloed merrie Dejavu op zoek naar een serieuze, verantwoordelijke bijrijder. Vanaf september ga ik zelf in Leeuwarden wonen ivm. mijn studie en Deja mag in Ochten blijven. Ik ben minstens 4 jaar bezig met mijn opleiding, dus ik zoek iemand die voor langere tijd wil komen. Ik vraag wel een bijdrage van €100,00 in de maand en ik verwacht dat je regelmatig lessen neemt!

Achtergrond Deja:
Deja heeft al een hele reis gemaakt, het is een eerlijk en werkwillig paard, maar heeft lang met blessures gelopen. Ze heeft artrose in de achterhand, waardoor ze linksachter graag wil ontlasten. Ze heeft aan de voorhand ontzettende platvoeten, die goed in de gaten moeten worden gehouden. Daarbij heeft ze nog een karperrug, waardoor ze goed over de rug moet worden getraind.

Wat heeft Deja nodig:
Het is een ontzettend lief paard, maar kan erg dominant zijn met veel pit en ze is soms erg ril. Je moet dan ook niet bang zijn en consequent kunnen handelen. Ook moet ze, door haar verleden met blessures, veel rust krijgen; dus niet sneller trainen dan wat gaat en haar fysieke capaciteiten goed in de gaten houden! Afwisseling tussen het rijden, longeren en andere activiteiten is dan ook erg belangrijk.

Verwachting van de samenwerking

Wat vind ik belangrijk:
Ik zie graag dat Deja eerlijk wordt bereden, vooral op de zit en niet te strak in de teugels, echter heeft ze wel consequentie nodig. Ik zoek een recreatieve ruiter die dressuurmatig het een en ander van en met haar wil leren. Omdat ze een verleden met blessures heeft en niet het makkelijkste paardje is wil ik dat er minstens 1x per 2 weken met haar gelest wordt, bij mijn instructrice (zij weet immers de achtergrond van Deja en waar de knopjes zitten). Ik vind het belangrijk dat je kan inschatten waar Deja's grenzen liggen en dat je zelfstandig bent, aangezien je vaak alleen op stal zal zijn. Een klik tussen mij, maar ook tussen het paard en jou vind ik erg belangrijk, maar ook de eigenaar van de stal moet een goed gevoel bij je hebben. Een duidelijke communicatie naar mij toe is een must! Verder hoort onderhoud van de spullen er ook bij, uiteraard!

Wat kan ik jou bieden:
- Een uitdagend, lief leerpaard waar veel ervaring mee opgedaan kan worden.
- Een buitenbak met verlichting en een overdekte stal met zadelkast.
- Mogelijkheid tot dressuurmatig rijden, longeren en grondwerk.
- Mogelijkheid om 2-7 dagen in de week te komen.
- Veel zelfstandigheid.
- In de toekomst mogelijkheid tot buitenritten en eventueel tot wedstrijden (tot de M), mits het rijniveau aanwezig is. Dit alles moet wel zelf geregeld worden!

Praktische informatie:
- Deja staat in Ochten bij iemand aan huis.
- Haar schofthoogte is 165 cm (max gewicht ruiter is 75 kg).
- Ze wordt Engels bereden.
- Ik vraag een bijdrage van €100,00 in de maand.
- De lessen kosten €50,00 per keer, dat is een totaal van (ongeveer) €100,00 in de maand! HOU HIER REKENING MEE!

Sluit dit aan bij wat je zoekt, dan ontvang ik graag een berichtje met wat meer informatie over jezelf, je rijervaring en je wensen! Een goede klik vind ik belangrijker dan de bijdrage, dus dat valt enigsinds te overleggen, de lessen staan vast!

Over de eigenaar

Dejavu

Actief sinds 3 mei 2021
D

Verificaties

E-mailadres
Telefoonnummer
Betaling
Rij- of verzorgingsvideo
Beoordelingen

Beoordelingen

Deze gebruiker heeft nog geen beoordelingen.

Vergoeding

€ 200
per maand, onderhoudskosten in overleg

Voorwaarden

Niet verplaatsbaar
Verkoop in overleg

Toelichting eigenaar

€100 is voor mij, voor de stallingskosten, €100 is voor de lessen die je zelf moet betalen.

Bezichtingslocatie

Stuur 'Dejavu' een bericht

Stuur een bericht naar de eigenaar van dit paard en plan samen een bezichtiging.

Dejavu ontvangt een e-mail met dit bericht en kan jouw profiel en contactgegevens zien.