Tuigpaard merrie zoekt lieve bijrijder/verzorger

58 × bekeken
3 - 5 dagen per week
Spaarndam

Over dit paard

Gegevens

Recreatie
24 jaar
L
Merrie
KWPN
M: 1.63m - 1.68m

Beschrijving

Mijn lieve merrie Pia is opzoek naar een bijrijdster voor 2 a 3 dagen per week. Zij staat in Spaarndam op een rustige plekje met 3 andere paarden. Pia is al 24 jaar maar dat zou je haar echt niet geven. Ze is nog super fit en een echte praatjesmaker. Ze wilt wel graag met respect behandeld worden. Echt een merrie dus ;). Als je eenmaal een klik met haar hebt doet ze alles voor je. Ze houd erg van buitenritten, borstelen, grondwerk, nieuwe dingen leren ze vind alles leuk. Het is wel een alpha merrie dus ze houd zich graag bezig met de rest van de kudde of iedereen wel bij elkaar blijft. Ze heeft een zelfverzekerde ruiter nodig die niet zo snel bang is om haar soms wat lompe gedrag (in je oor hinneken, met de omgeving bezig zijn etc) als je zelf relaxed bent vertrouwd ze jou ook snel genoeg en heb je een super leuk lief paard aan haar. Ze is verkeersmak en niet snel bang. V

Verwachting van de samenwerking

Ik ben op zoek naar iemand die verantwoordelijk is en netjes met mijn paard en spullen omgaat. Ook hoop ik iemand te vinden die zich aan de afspraken kan houden en gewoon vaste dagen wilt verzorgen/rijden. Het gaat om 2 a 3 dagen per week.. Rijden is niet noodzakelijk maar de verzorging wel.

De verzorging houd in: haar eigen paddock uitmesten, water geven met electrische pomp, en 1 avond per week alle paarden hooi geven en het weiland uitmesten. Ik ben hier zelf nooit langer dan een half uurtje mee bezig dus het valt erg mee. Rijden mag alle dagen maar als je een keer zin heb om alleen te borstelen is dat ook helemaal prima. Ik vraag een kleine vergoeding van € 60 per maand.

Over de eigenaar

Anissa

Actief sinds 9 juni 2021
A

Verificaties

E-mailadres
Telefoonnummer
Rij- of verzorgingsvideo
Beoordelingen

Beoordelingen

Deze gebruiker heeft nog geen beoordelingen.

Vergoeding

€ 60
per maand

Voorwaarden

Onbepaalde tijd
Niet bestemd voor verkoop

Bezichtingslocatie

Stuur Anissa een bericht

Stuur een bericht naar de eigenaar van dit paard en plan samen een bezichtiging.

Anissa ontvangt een e-mail met dit bericht en kan jouw profiel en contactgegevens zien.