Lieve, actieve E-pony

85 × bekeken
1 - 2 dagen per week
Berghem

Over dit paard

Gegevens

Recreatie
4 jaar
Zadelmak
Ruin
Overige rassen
XS: < 1.57m

Beschrijving

Sil(vester) is een jonge Spaanse ruin die nu ruim een jaar bij mij is. Samen met mijn D-pony merrie Diva staat hij bij mij aan huis (24/7 buiten met schuilstal). Sil is een lieve grappenmaker die hard voor je wil werken. Hij heeft behoefte aan een zachte hand die ook grenzen kan stellen (anders maakt hij er zijn eigen spelletje van). We doen veel grondwerk (roundpen aan huis) en wandelen graag (natuurgebied Herperduin ligt aan de overkant).

Sil is onder de noemer 'zadelmak' bij mij gekomen: hij kent zadel en ruiter op zijn rug. Hij heeft waarschijnlijk weinig uitleg gekregen. Vertrouwen en communicatie opbouwen zijn de eerste stappen die we aan het zetten zijn (in de basis vanaf de grond, uitbouwend naar onder het zadel). Voor een lekkere bosrit is het voor Sil nog te vroeg.

Diva is zijn steun en toeverlaat, en geniet ondanks haar leeftijd nog steeds van een beetje aandacht en actie. Ze is een rustige, lieve, eigenwijze merrie die nog steeds in is voor een lekkere wandeling, sessie grondwerk en waar mogelijk een bosritje.

Verwachting van de samenwerking

Omdat ik zwanger ben van mijn eerste kindje, ben ik op zoek naar iemand die een aantal dagen in de week wat met de paarden kan doen (grondwerk o.b.v. natural horsemanship, wandelen en wellicht rijden) en daarbij ook kan ondersteunen in de klussen op stal (uitmesten, hooinetten vullen, voeren). Dagen in overleg, ik denk dan aan 2-4 dagen per week.

Over de eigenaar

Karlijn

Actief sinds 23 november 2021
K

Verificaties

E-mailadres
Telefoonnummer
Rij- of verzorgingsvideo
Beoordelingen

Beoordelingen

Deze gebruiker heeft nog geen beoordelingen.

Vergoeding

Gratis

Voorwaarden

Niet bestemd voor verkoop

Bezichtingslocatie

Stuur Karlijn een bericht

Stuur een bericht naar de eigenaar van dit paard en plan samen een bezichtiging.

Karlijn ontvangt een e-mail met dit bericht en kan jouw profiel en contactgegevens zien.

Over de eigenaar

Karlijn

Actief sinds 23 november 2021
K

Verificaties

E-mailadres
Telefoonnummer
Rij- of verzorgingsvideo
Beoordelingen

Beoordelingen

Deze gebruiker heeft nog geen beoordelingen.