gezocht: bijrijder voor Andalusiër merrie

58 × bekeken
3 - 5 dagen per week
Putten

Over dit paard

Gegevens

Recreatie
13 jaar
B
Merrie
PRE
S: 1.57m - 1.62m

Beschrijving

Voor mijn lieve stoere Andalusiër merrie ben ik opzoek naar een bijrijder.
I.v.m. mijn studie heb ik niet genoeg tijd om haar alle zorg te bieden die zij nodig heeft.

Over Decorosa
Decorosa oftewel Deco is een merrie uit Spanje, toen zij 4 was kwam zij in Nederland, ze is dus een echte Spaanse. Deco is nu 13 jaar en momenteel bijna 6 jaar van mij. Deco is een E-pony van 158cm. Deco houd onwijs veel van springen en crossen, dit zie je niet vaak bij Spaanse paarden en dat maakt haar heel bijzonder. Dressuur doe ik wel veel met haar, maar rijd daarin geen wedstrijden. Springwedstrijden heb ik veel met haar gedaan, nu doe ik af en toe een springwedstrijd. Ondanks dat Deco ontzettend lief is in de omgang, is ze ook erg snel gestresst, dit zit in het ras en komt mede door haar tijd in Spanje. Ook kan Deco heel erg maaien, hierbij gooit ze haar voorbenen naar rechts en naar links, dit doet ze alleen als ze erg gestresst is of juist iets heel leuk vind. Kortom ze is een paard met een beschrijving en daarom niet geschikt voor een beginner!

Verwachting van de samenwerking

Wat ik zoek
Ik zoek een geduldig en rustig iemand, die in stressvolle situaties goed kan anticiperen. Het liefst ook iemand die dit ras kent en weet hoe hij/zij hiermee om moet gaan. Deco is ontzettend lief maar heeft ook zeker haar eigen willetje. Ik ben opzoek naar iemand die minimaal 3 dagen in de week zou kunnen en niet vies is om stallen te mesten of het tuig te onderhouden. Ik zoek iemand van minimaal 16 jaar oud en liever niet zwaarder dan 75 kilo, Deco is namelijk een ielig paardje.

Wat ik kan bieden
Ik kan je een geweldig leerpaard bieden met veel kwaliteiten. Ook kan ik je in het begin begeleiding bieden, zodat je een goed beeld kan krijgen van Deco. Deco vind alles wel leuk. Je mag met haar dressuur rijden, springen, buitenritten ( de eerste keren wil ik daar wel graag bij zijn), en nog veel meer. Je mag 3 keer in de week komen en in overleg mag dat ook vaker. Ik vraag een bijdrage van ong. 100 euro in de maand, dit omdat je zeker 3 keer per week mag komen (vaker mag in overleg) en je mag alles met haar doen. Deco staat in Putten.

Over de eigenaar

Rebecca

Actief sinds 24 november 2021
R

Verificaties

E-mailadres
Telefoonnummer
Rij- of verzorgingsvideo
Beoordelingen

Beoordelingen

Deze gebruiker heeft nog geen beoordelingen.

Vergoeding

€ 100
per maand

Voorwaarden

Onbepaalde tijd
Niet bestemd voor verkoop

Toelichting eigenaar

Je mag vaker dan 3 keer per week komen en je mag alles met haar doen. Zeker vergelijkbaar met het hebben van een eigen paard

Bezichtingslocatie

Stuur Rebecca een bericht

Stuur een bericht naar de eigenaar van dit paard en plan samen een bezichtiging.

Rebecca ontvangt een e-mail met dit bericht en kan jouw profiel en contactgegevens zien.

Over de eigenaar

Rebecca

Actief sinds 24 november 2021
R

Verificaties

E-mailadres
Telefoonnummer
Rij- of verzorgingsvideo
Beoordelingen

Beoordelingen

Deze gebruiker heeft nog geen beoordelingen.