Verzorg / lease paard aangeboden

74 × bekeken
1 - 2 dagen per week
Gorredijk

Over dit paard

Gegevens

Recreatie
9 jaar
L
Merrie
KWPN
L: 1.69m - 1.74m

Beschrijving

Ik zoek in eerste instantie voor een bepaalde tijd (een jaar, mocht er een leuke klik zijn natuurlijk blijvend) iemand die het leuk lijkt mijn paard 2 keer in de week te komen trainen. Ik maak deze keuze omdat ik een drukke periode in ga met mijn studie en daarom iemand zoek waar ik op kan rekenen. Dit zou gaan om 2 "vaste" dagen in de week. (Maandag of dinsdag en donderdag) in overleg is er natuurlijk veel mogelijk.

Ik zoek iemand die het leuk vindt om lekker allround bezig te zijn. Het paard doet eigenlijk nooit 2 dagen achter elkaar aan het zelfde. Ik probeer het zo speels en uitdagend mogelijk te houden. Dit gaat dan om longeren, grondwerk en natuurlijk rijden.

Deyli is een grote merrie van ongeveer 174 die nu ongeveer anderhalf jaar (serieuzer werk 1 jaar) onder het zadel is. Zij moet nog veel leren maar is absoluut geen gemeen paard. Echt een schat van een paard die de hele dag door wel kriebels en aandacht wil ontvangen. Echter is het wel echt een merrie en dit is dan vooral te merken bij de trainingen.

Ik vraag een schappelijke bijdrage per maand. Dit zal inclusief 2 lessen per maand bij mijn eigen instructrice zijn. (1x in de 2 weken) Zij doet ook veel aan grondwerk en de verdere basis op de grond. Je kunt heel veel van haar leren. Ik vind dit belangrijk door dat we dan mijn paard op zoveel mogelijk dezelfde wijze kunnen trainen.

Het paard staat in volledige pension tussen Gorredijk en Jonkerslan in gestald met elke dag veel weidegang. Alle faciliteiten zijn aanwezig met beschikking van binnenbak, buitenbak en een longeercirkel. Alles wordt hier verder geregeld. Van binnen halen tot voeren tot aan uitmesten aan toe. Je hoeft dus alleen maar plezier te komen maken☺

Over de eigenaar

Mirthe

Actief sinds 13 januari 2022
M

Verificaties

E-mailadres
Telefoonnummer
Rij- of verzorgingsvideo
Beoordelingen

Beoordelingen

Deze gebruiker heeft nog geen beoordelingen.

Vergoeding

€ 150
per maand, inclusief les

Voorwaarden

Bepaalde tijd
Niet bestemd voor verkoop

Bezichtingslocatie

Stuur Mirthe een bericht

Stuur een bericht naar de eigenaar van dit paard en plan samen een bezichtiging.

Mirthe ontvangt een e-mail met dit bericht en kan jouw profiel en contactgegevens zien.

Over de eigenaar

Mirthe

Actief sinds 13 januari 2022
M

Verificaties

E-mailadres
Telefoonnummer
Rij- of verzorgingsvideo
Beoordelingen

Beoordelingen

Deze gebruiker heeft nog geen beoordelingen.