Betrouwbare en loyale bijrijder zoekt lief paard

24 × bekeken
In overleg
Soest

Over deze ruiter/verzorger

Gegevens

Fanatieke bijrijder
Allround
M: 1.71-1.80m
80-90 kg

Beschrijving

Ik ben Marjolijn, 28 jaar en al sinds mijn achtste actief in de paardensport. Ik heb leren rijden op een manege en ben daarna overgestapt op bijrijdpaarden. Ik heb een tijdje een hele leuke fjord bijgereden waarmee ik heb gecrosst en gesprongen. Daarna heb ik een uitdagende Gelderse merrie gereden die nog erg groen was maar wel heel hard voor je wilde werken. Helaas moest zij ingeslapen worden door een blessure. Recent heb ik nog een Franse Draver gereden die ik dressuurmatig getraind heb, maar deze is met pensioen gegaan.

Bij mij staat het paard altijd voorop en ik vind het belangrijk dat er vriendelijk met het paard om gegaan wordt. Dit probeer ik in het rijden ook altijd na te streven. Ik heb bij mijn laatste verzorgpaard een hele fijne instructrice gehad waardoor ik ook beter ben gaan rijden.

In mijn rijden kan ik soms wat onzeker zijn, daarom denk ik dat ik geen goede match ben met paarden die erg gespannen zijn in het rijden, of snel ergens van schrikken.

Verwachting van de samenwerking

Ik ben op zoek naar een paard waarmee ik lekker aan het rijden kan. Ik vind eigenlijk alles leuk, zowel dressuur, springen als buitenrijden. Andere disciplines zoals western zijn mij onbekend, maar zeker niet onbemind.

Ik zou het heel fijn vinden om te blijven lessen, bij voorkeur bij de instructrice die ik al ken maar uiteraard sta ik open voor instructie die beter bij het paard past. Gezien mijn huidige financiƫle situatie is het helaas niet mogelijk om een bijdrage te betalen, dat geld zou ik liever steken in lessen.

Van mij kun je verwachten dat ik in weer en wind bij je paard kom. Ik ben niet vies van een aantal klusjes en ik zal altijd mijn afspraken nakomen. Ik ben altijd bereid om bij te leren en ik zal altijd eerlijk tegen je zijn over hoe het rijden ging of wat er gebeurd is.

Over de gebruiker

Marjolijn

Account aangemaakt op 7 mei 2022
M

Verificaties

E-mailadres
Telefoonnummer
Rij- of verzorgingsvideo
Beoordelingen

Beoordelingen

Deze gebruiker heeft nog geen beoordelingen.

Vergoeding

Vergoeding in overleg

Toelichting

Gezien mijn financiƫle situatie zou ik een vergoeding liever steken in les/instructie. Ik kan echter wel bijdragen in de vorm van klusjes zoals uitmesten of voeren.

Woonplaats

Stuur Marjolijn een bericht

Stuur een bericht naar deze gebruiker en plan samen een kennismaking.

Marjolijn ontvangt een e-mail met dit bericht en kan jouw profiel en contactgegevens zien.

Over de gebruiker

Marjolijn

Account aangemaakt op 7 mei 2022
M

Verificaties

E-mailadres
Telefoonnummer
Rij- of verzorgingsvideo
Beoordelingen

Beoordelingen

Deze gebruiker heeft nog geen beoordelingen.