Knuffelpaardje gezocht

35 × bekeken
In overleg
Wijk bij Duurstede

Over deze ruiter/verzorger

Gegevens

Natural Horsemanship

Beschrijving

Beste paarden eigenaren,
Ik zal mij kort voorstellen; ik ben Nadja, 31 jaar en woon in Wijk bij Duurstede. Momenteel ben ik al bijna anderhalf jaar langdurig ziek als gevolg van Covid. Dit heeft helaas recentelijk ook geleid tot de verkoop van mijn eigen paardje.
Ik mis het contact ontzettend en zou heel graag een paardje vinden binnen een straal van max 5 kilometer. Een nog groen paard, waarbij het fijn is dat hij wat meer in de hand komt is ook een mogelijkheid. Ik heb ervaring met groene en jonge paarden. Die ik zo nu en dan (denk aan 1 a 2 x per week, afhankelijk van hoe het gaat) wat extra aandacht kan/mag geven. Dan heb ik het over knuffelen en borstelen. Een bak brok voeren o.i.d. is ook mogelijk. Zelf ben ik momenteel niet tot meer in staat. Klusjes kan ik nu dan ook niet doen. Ik zou er zeker voor open staan om dit in de toekomst uit te bouwen, wanneer ik hier aan toe zou zijn en dit gewenst is voor de eigenaar.
In het werken met paarden ben ik paard gericht, zoek ik de samenwerking op en biedt ik het paard diversiteit in trainen. Zo gebruik ik invloeden van o.a. Liesbeth Jorna en Karin Leibbrandt. Ik beschik over verschillende training vaardigheden en ben ontzettende voorstander van opbouwen vanaf de grond. Ik werk zonder middelen die een bepaalde houding van een paard vragen, omdat ik geloof in het trainen van de juiste spieren en op de juiste manier waarop het paard zichzelf mag leren dragen.
Een beetje een zakelijk verhaal zo haha. Lastig om een goed beeld neer te zetten, dus ben of ken jij iemand die een paardje heeft die af en toe extra aandacht fijn vind en wil je meer weten, stuur vooral een berichtje!☺️ Mag ook een a pony zijn of wat dan ook!

Groetjes, Nadja.

Verwachting van de samenwerking

Ik vind een soort gelijke visie belangrijk en van elkaar kunnen en mogen leren. Open communicatie en vertrouwen onderling.

Over de gebruiker

Nadja

Account aangemaakt op 17 mei 2021
N
Bronzen lid

Verificaties

E-mailadres
Telefoonnummer
Rij- of verzorgingsvideo
Beoordelingen

Beoordelingen

Deze gebruiker heeft nog geen beoordelingen.

Vergoeding

Vergoeding in overleg

Woonplaats

Stuur Nadja een bericht

Stuur een bericht naar deze gebruiker en plan samen een kennismaking.

Nadja ontvangt een e-mail met dit bericht en kan jouw profiel en contactgegevens zien.

Over de gebruiker

Nadja

Account aangemaakt op 17 mei 2021
N
Bronzen lid

Verificaties

E-mailadres
Telefoonnummer
Rij- of verzorgingsvideo
Beoordelingen

Beoordelingen

Deze gebruiker heeft nog geen beoordelingen.