P.R.E. merrie

86 × bekeken
1 - 2 dagen per week
Halderberge

Over dit paard

Gegevens

Recreatie
10 jaar
Zadelmak
Merrie
PRE
XS: < 1.57m

Beschrijving

Ik zoek een verzorger/bijrijder voor mijn tienjarige P.R.E. merrie. Isadora is zadelmak, maar ik ben haar op dit moment aan het doorrijden. Ik beoefen al jaren NH en verwacht van mijn verzorger/bijrijder, dat hij/zij hier ook mee bekend is, beoefent dan wel open staat om dit te leren. Ik heb Isadora al vanaf veulen af aan en ik heb haar op deze manier opgeleid, dus ik zoek echt iemand die op dezelfde manier met haar gaat werken.

Isadora is een lieve, eerlijke, gevoelige en eigenwijze merrie. Ze is goed aan het been, reageert snel (lichte hulpgeving) en pikt de oefeningen goed op. Ik volg op dit moment een opleiding in het rechtrichten, dus daar zou de bijrijder dan ook mooi op aan kunnen sluiten.

Isadora is op zevenjarige leeftijd zwaar hoefbevangen geraakt en ze heeft drie jaar moeten revalideren om te komen waar we nu zijn. Dagelijks bewegen is dus een must voor haar. Ik zoek dan ook iemand die minimaal 2x per week met haar aan de slag wilt gaan en vakanties op zou kunnen vangen.

Verwachting van de samenwerking

Ik zoek iemand, die ervaring heeft met NH dan wel iemand die daar voor open staat. Hij/zij moet minimaal 18 jaar oud zijn (rijbewijs/verantwoordelijkheidsgevoel).

In eerste instantie zoek ik iemand, die Isadora met mij door wilt rijden dus de nodige ervaring met jonge paarden/paarden in opleiding is eigenlijk wel een vereiste.

Ik ben zelf geen wedstrijdtype, maar wellicht dat Isadora dat wél super leuk vindt :-) springen is ze een groot fan van, alleen ik niet... Alles staat open!

Over de eigenaar

Sabine

Account aangemaakt op 21 juni 2022
S

Verificaties

E-mailadres
Telefoonnummer
Rij- of verzorgingsvideo
Beoordelingen

Beoordelingen

Deze gebruiker heeft nog geen beoordelingen.

Vergoeding

Gratis

Voorwaarden

Onbepaalde tijd
Niet bestemd voor verkoop

Bezichtingslocatie

Stuur Sabine een bericht

Stuur een bericht naar deze gebruiker en plan samen een bezichtiging.

Sabine ontvangt een e-mail met dit bericht en kan jouw profiel en contactgegevens zien.

Over de eigenaar

Sabine

Account aangemaakt op 21 juni 2022
S

Verificaties

E-mailadres
Telefoonnummer
Rij- of verzorgingsvideo
Beoordelingen

Beoordelingen

Deze gebruiker heeft nog geen beoordelingen.