Waarom delen via Horsify?

Grootste aanbod

Horsify heeft het grootste aanbod geverifieerde ruiters en verzorgers vanaf 16 jaar. Hierdoor is de kans groot dat je snel en door betrouwbare mensen benaderd wordt.

Betrouwbare community

Horsify verifieert gebruikers uitgebreid. Gebruikers kunnen elkaar beoordelen. Zo bouwen en onderhouden we samen een betrouwbare community.

Bewust kiezen

Wanneer je een bericht ontvangt kun je het uitgebreide profiel van de ruiter bekijken. Zo kun je makkelijk en snel inschatten of dit jou aanspreekt en of je met deze persoon wil kennismaken.

Financieel aantrekkelijk

Behoud je paard, maak een ruiter of verzorger blij en verdien tot €500 per maand. Dat is mooi meegenomen!

Juridische contracten

Zet samen met de ruiter de afspraken op papier. Makkelijk, snel en zonder gedoe. Horsify biedt eigenaren voordelige, juridische contracten. Zo leggen jullie samen een goede basis voor de samenwerking.

Je doet iets goeds

Met het aanbieden van je paard lever je een bijdrage aan een sociale en toegankelijke paardensport. Jij zorgt ervoor dat ook mensen zonder paard kunnen genieten van een paard.

"Ik vind het fijn dat de fokker die mijn fokmerrie least, er zo goed voor zorgt. Hij is blij met het veulen en de vrijheid die hij heeft. Ik genereer extra inkomsten en ontvang regelmatig leuke foto's. Een win-win situatie dus!"
Rik is lid van Horsify omdat hij teveel paarden heeft en zijn passie graag deelt

In 4 stappen jouw paard delen

1

Maak een profiel aan

Vul je gegevens in en maak je profiel compleet.

2

Maak jouw gratis advertentie

Vul de gegevens in van je paard en kies je prijs en voorwaarden.

3

Plan een kennismaking

Ontvang per mail berichten van ruiters en bekijk het uitgebreide ruiterprofiel. Wanneer dit je aanspreekt, plan dan een kennismaking en leer elkaar beter kennen.

4

Maak samen afspraken en geniet

Zijn jullie een match? Zet samen met de ruiter de afspraken op papier. Kies uit een van onze juridische contracten of gebruik je eigen contract. Geniet van de samenwerking!

Veelgestelde vragen

Voor wie is Horsify bedoeld?
Horsify is er voor iedereen met een passie voor paarden vanaf 18 jaar. De ruiters en eigenaren op ons platform zijn op zoek naar een serieuze, langdurige samenwerking.
Kunnen jullie helpen met bemiddelen?
Het contact vindt direct plaats tussen de ruiter en de eigenaar. De eigenaar kiest zelf wie hij uitnodigt voor een kennismaking. Horsify is geen partij bij de overeenkomst die tot stand komt tussen de eigenaar en de ruiter.
Wat is het verschil tussen bruikleen en leasen?
Wanneer er sprake is van bruikleen wordt het paard voor langere tijd geleend van de eigenaar. De ruiter of verzorger betaalt de onderhoudskosten van het paard. Wanneer er sprake is van lease wordt het paard voor langere tijd gehuurd van de eigenaar. De ruiter of verzorger betaalt een leasevergoeding aan de eigenaar (inclusief of exclusief onderhoudskosten).
Hoe weet ik of mijn paard in goede handen is?
Mensen vertrouwen met je paard vergt een gevoel van vertrouwen. Horsify checkt alle persoonlijke profielen handmatig en doet er alles aan om een betrouwbare community te onderhouden. Wanneer een ruiter jou een bericht stuurt, krijg je direct toegang tot het uitgebreide ruiterprofiel. Als jullie een match zijn, kun je gebruik maken van een van onze juridische contracten.
Wat verstaan jullie onder een betrouwbare ruiter of verzorger?
Een betrouwbare ruiter of verzorger is iemand die respectvol met paarden en andere persoonlijke eigendommen om gaat. Wanneer er sprake is van ongewenst gedrag, kunnen wij besluiten om een gebruiker te verwijderen van het platform.
Zijn er kosten verbonden aan het platform?
Het aanmaken van een profiel en zoeken is geheel gratis. Het plaatsen van paarden advertenties is ook gratis. Wanneer je als ruiter wil reageren op paarden, kan dit al vanaf 2,99 per maand. Klik hier voor de prijzen van een lidmaatschap.

Horsify op Instagram