Waarom delen via Horsify?

Grootste aanbod

Horsify heeft het grootste aanbod van geverifieerde ruiters en verzorgers. Hierdoor is de kans groot dat je snel en door betrouwbare mensen benaderd wordt.

Betrouwbare community

Horsify verifieert gebruikers uitgebreid. Gebruikers kunnen elkaar beoordelen. Zo bouwen en onderhouden we samen een betrouwbare community.

Bewust kiezen

Wanneer je een vraag of bezichtigingsverzoek ontvangt, krijg je direct toegang tot het profiel van de ruiter of verzorger inclusief beoordelingen en een rij- of verzorgingsvideo. Hierdoor kun je makkelijk en snel inschatten of dit jou aanspreekt en of je deze persoon wilt uitnodigen voor een bezichtiging.

Financieel aantrekkelijk

Behoud je paard, maak een ruiter of verzorger blij en verdien tot €500 per maand. Dat is mooi meegenomen!

Professionele overeenkomsten

Zet samen met de ruiter of verzorger de afspraken op papier. Makkelijk, snel en zonder gedoe. Horsify biedt eigenaren voordelige, op maat gemaakte overeenkomsten. Deze zijn met zorg opgesteld door specialisten op het gebied van hippisch recht. Zo leggen jullie samen een goede basis voor de samenwerking.

Je doet iets goeds

Met het aanbieden van je paard lever je een bijdrage aan een sociale en toegankelijke paardensport. Jij zorgt ervoor dat ook mensen zonder paard kunnen genieten van een paard en je verliest je paard niet uit het oog.

"Ik vind het fijn dat de fokker die mijn fokmerrie least, er zo goed voor zorgt. Hij is blij met het veulen en de vrijheid die hij heeft. Ik genereer extra inkomsten en ontvang regelmatig leuke foto's. Een win-win situatie dus!"
Rik is lid van Horsify omdat hij teveel paarden heeft en zijn passie graag deelt

In 4 stappen je paard delen

1

Maak een profiel aan

Vul je gegevens in en maak je profiel compleet

2

Plaats je advertentie

Vul de gegevens in van je paard en kies je prijs en voorwaarden.

3

Plan een bezichtiging

Ontvang per mail bezichtigingsverzoeken van ruiters of verzorgers. Je krijgt direct toegang tot het profiel van de ruiter of verzorger. Wanneer dit jou aanspreekt, plannen jullie samen een bezichtiging.

4

Maak samen afspraken en geniet

Zijn jullie een match? Zet samen met de ruiter of verzorger de afspraken op papier. Kies uit een van onze professionele overeenkomsten of maak je eigen overeenkomst. Geniet van de samenwerking!

Veelgestelde vragen

Voor wie is Horsify bedoeld?
Horsify is er voor iedereen met een passie voor paarden vanaf 18 jaar.
Kunnen jullie helpen met bemiddelen?
Het contact vindt direct plaats tussen de ruiter of verzorger en de eigenaar. De eigenaar kiest zelf wie hij uitnodigt voor een bezichtiging. Horsify is geen partij bij de overeenkomst die tot stand komt tussen de eigenaar en de ruiter of verzorger.
Wat is het verschil tussen bruikleen en leasen?
Wanneer er sprake is van bruikleen wordt het paard voor langere tijd geleend van de eigenaar. De ruiter of verzorger betaalt de onderhoudskosten van het paard. Wanneer er sprake is van lease wordt het paard voor langere tijd gehuurd van de eigenaar. De ruiter of verzorger betaalt een leasevergoeding aan de eigenaar (inclusief of exclusief onderhoudskosten).
Hoe weet ik of mijn paard in goede handen is?
Mensen vertrouwen met je paard vergt een gevoel van vertrouwen. Horsify doet er alles aan om een betrouwbare community te creëren. Wanneer een ruiter of verzorger jou een bericht stuurt met een bezichtigingsaanvraag, krijg je direct toegang tot het uitgebreide profiel inclusief beoordelingen en een rij- of verzorgingsvideo. Als jullie een match zijn, kun je gebruik maken van een van onze op maat gemaakte overeenkomsten of zelf de afspraken op papier zetten.
Wat verstaan jullie onder een betrouwbare ruiter of verzorger?
Een betrouwbare ruiter of verzorger is iemand die respectvol met paarden en andere persoonlijke eigendommen om gaat. Wanneer er sprake is van ongewenst gedrag, kunnen wij besluiten om een gebruiker te verwijderen van het platform.
Zijn er kosten verbonden aan het platform?
Wanneer je een advertentie wil plaatsen of wil reageren op advertenties, zijn hier eenmalige kosten aan verbonden. Ben je eigenaar en wil je je paard adverteren? Klik dan hier voor de advertentiekosten. Ben je ruiter of verzorger en wil je reageren op advertenties? Klik dan hier voor de kosten van een lidmaatschap.

Horsify op Instagram