PaardenPartner, Bijrijdster/verzorgster/Stalhulp

972 × angesehen
(2)
Roermond
Nach Absprache

Kostenbeteiligung

€ Preis nach Rücksprache

Informationen

Sportreiter
Gebisslos
Nicht anwendbar
1.71-1.80m
60-70 kg

Beschreibung

Ik ben Robin, 27 jarige en net iets over de 1.70, 60 kg.

Omgeving Roermond, ik sta op een bijrijd/verzorg paard(en),Ezels, of andere dieren. Natuurlijk helpen op stal en andere dingen die besproken kunnen worden. Ik ben een harde werker. Geen goed weer ruiter. En heb ervaring in de spring wereld(M1,35), maar boeiend dit is ook al 10 jaar geleden)
Voor mij is de stem van het paard net zoveel of net iets meer waard dan die van mij. Dus rijden met een zachte hand (het liefst bit loos en zonder zadel☺️) en een zachte stem en zoveel geduld als nodig is. Grondwerk is voor mij belangrijker dan rijden. De band met het paard is voor mij veel belangrijker. Bij mij zal je nooit een paard in keurslijf zien lopen. Ik weiger gebruik te maken van dwang attributen zoals een opzetbit of teugel, staart beugels, dubbele hoefijzers,sporen, zwepen(tegen het lijf) of dat soort onzin. Dan ben ik niet de juiste bijrijdster en of verzorgster. Voor de rest ben ik zeer flexibel en sta ik open om zoveel mogelijk te leren van wie dan ook ! Heb veel gereden/geleerd/meegelopen in Amerika Spanje en Australië
Ik ben geen gekke paarden fluisteraar of dat soort dingen. Ik werk met het simpele maar ingewikkelde concept pressure and release. Ik laat niet over me heen lopen maar ik zal de lichaamstaal van het paard altijd in de gaten houden.

Er bestaan geen vervelende paarden. Alleen onwetende mensen. Iedereen maakt fouten, ook ik. daarom neem ik graag les waarbij nodig. Ik denk dat iedereen nut heeft aan een rijles op z’n tijd.

Zelf heb ik een super brave merrie die in Beegden staat. En rijd ik nog een aantal paarden voor vriendinnen van me.
Ervaring is er dus genoeg. Geduld ook.

Bij meer vragen hoor ik het graag!

Erwartungen an die Partnerschaft

Een partnerschap tussen Het paard > de eigenaar > en mijzelf. In exact die volgorde. En alles daar tussen is bespreekbaar.

Wohnort

Bewertungen (2)

Gesamteindruck
Ordnung und Zuverlässigkeit
Reaktions- und Kommunikationsgeschwindigkeit
Pferdefreundlichkeit
I
Ilonka
Lieve meid Ik ben blij met haar!
09-02-2024

Lieve meid Ik ben blij met haar!

C
Charelle
Nette vriendelijke vrouw, geeft goed aan wat ze graag wil en neem de wensen van de eigenaar netjes mee in haar gedrag
16-07-2023

Nette vriendelijke vrouw, geeft goed aan wat ze graag wil en neem de wensen van de eigenaar netjes mee in haar gedrag

R

Robin

Mitglied seit 29 Mai 2023

Über mich

Bij mij gaat het om de band met het dier. Vroeger springruiter maar dat heb ik snel opgegeven voor het partneren van de paarden met wie ik werkte en we paste ons op elkaar aan. Wat meestal resulteerde in zadelloos en bitloos rijden🤷🏻‍♀️Ik ben zeer willig om meer te leren van wie dan ook. Mest graag stallen uit;) en dagjes longeren of grondwerk doen! Ik ben geen Grand Prix ruiter, ik ben een partner voor je paard :) VOOR MEER INFO ZIE MIJN ADVERTENTIE

E-Mail Adresse verifiziert
Handynummer verifiziert