Trainster

1263 × angesehen
(2)
Roermond
Nach Absprache

Kostenbeteiligung

Nach Rücksprache
Basis lessen 25 euro (exclusief reiskosten) Specialisme training 30 euro. (25 euro bij het aanschaffen van een lessenpakket) (exclusief reiskosten) Vraag me naar de mogelijkheden voor jou of je paard!

Informationen

Professioneller Reiter
Gebisslos
Sonstige
1.71-1.80m
60-70 kg

Beschreibung

Omgeving Roermond, of Beegden.
(Buiten deze gebieden(ongeveer maximaal 50 KM van Roermond) wordt een reiskosten vergoeding gevraagd van €0.23.- per KM)

Ik ben gespecialiseerd in het zadel mak maken, in/bijrijden, verzorgen en trainen van paard en ruiter. Ezels, of honden.

Voor mij is de stem van het paard net zoveel of net iets meer waard dan die van mij. Dus rijden met een zachte hand (het liefst bit loos en zonder zadel☺️) en een zachte stem en zoveel geduld als nodig is.

Grondwerk is voor mij belangrijker dan rijden. De band met het paard is voor mij veel belangrijker. Bij mij zal je nooit een paard in keurslijf zien lopen.

Ik weiger gebruik te maken van dwang attributen zoals een opzetbit of teugel, staart beugels, dubbele hoefijzers,sporen, zwepen(tegen het lijf) of dat soort onzin. Dan ben ik niet de juiste trainer.

Mijn ervaring heb ik opgedaan in veel verschillende landen. Heb veel gereden/geleerd/meegelopen in Amerika,Spanje,Mongolië en natuurlijk Australië

Mijn voorkeur en specialisaties zijn:
- Paarden of ruiters met trauma’s
- Gedragsproblemen bij paarden/Ezels of honden
- Bitloos en bareback rijden
- Hulp bij (ver)koop bij een nieuw paard
- Training in liberty training, grondwerk,trailer laden,biomechanica of clickertraining.

Ik ben geen gekke paarden fluisteraar of dat
soort dingen. Ik werk met het simpele maar ingewikkelde concept pressure and release. Zeker laat ik niet over me heen lopen maar ik zal de lichaamstaal van het paard altijd in de gaten houden en je paard nooit overvragen.

Er bestaan geen vervelende paarden. Alleen onwetende mensen. Iedereen maakt fouten, ook ik. Daarom houd ik mijn kennis bij dmv clinics,masterclasses en blijf ik ook zelf leren, ook neem ik af en toe nog een rijles.

Ervaring en specialisme genoeg dus. Stuur mij een berichtje mocht je een specifiekere vraag hebben!

Erwartungen an die Partnerschaft

Een partnerschap tussen Het paard > de eigenaar > en mijzelf. In exact die volgorde. En alles daar tussen is bespreekbaar.

Wohnort

Bewertungen (2)

Gesamteindruck
Ordnung und Zuverlässigkeit
Reaktions- und Kommunikationsgeschwindigkeit
Pferdefreundlichkeit
I
Ilonka
Lieve meid Ik ben blij met haar!
09-02-2024

Lieve meid Ik ben blij met haar!

C
Charelle
Nette vriendelijke vrouw, geeft goed aan wat ze graag wil en neem de wensen van de eigenaar netjes mee in haar gedrag
16-07-2023

Nette vriendelijke vrouw, geeft goed aan wat ze graag wil en neem de wensen van de eigenaar netjes mee in haar gedrag

R

Robin

Mitglied seit 29 Mai 2023

Über mich

Ik bied zadelmak maken, in- en bijrijden, verzorging en training van paarden en hun ruiters, ezels en honden aan in de omgeving van Roermond en Beegden. Mijn focus ligt (initieel) op grondwerk en het opbouwen van een sterke band met het dier, Bitloos en bareback rijden zijn mijn passie. Met intensieve ervaring in Amerika, Spanje, Mongolië en Australië, heb ik me gespecialiseerd in gedragsproblemen bij paard en ruiter. Neem gerust contact op of kijk bij mijn advertentie voor meer info

E-Mail Adresse verifiziert
Handynummer verifiziert