Ervaren ruiter zoekt verzorgpaard

593 × angesehen
(2)
Zwolle
2 - 3 Tage pro Woche

Kostenbeteiligung

Preis nach Rücksprache

Informationen

Sportreiter
Allrounder
A
1.81-1.90m
60-70 kg

Beschreibung

Mocht je opzoek zijn naar een ervaren en fanatieke bijrijder voor jou paar dan heb ik zeker wel interesse.

Ik ben Lyanne, 35jaar oud en heb al jaren ervaring. Heb als jong meisje altijd geholpen met zadelmak maken en altijd paarden voor anderen gereden. Zelf nooit wedstrijden gereden, maar altijd wel mee geweest met wedstrijden en de paarden gereden voor wedstrijd klaar.
Afgelopen 6 jaar niet meer intensief gereden ivm krijgen van 2 kinderen, maar zo af en toe wel samen met een vriendin nog gereden en afgelopen paar weken zelfs tijdelijk wel weer 2x per week

Ik vind de omgang met een paard super belangrijk en het lijkt mij heel fijn om dit naar een paar jaar niet te hebben gehad ook weer heerlijk om met een paard bezig te zijn, zowel de omgang, verzorgen en het trainen/bezighouden in welke vorm dan ook (keer longeren/ gewoon dressuurmatig goed rijden/ ontspannen buiten of bijv gwn x los op eigen benen laten lopen). Mijn dochtertje van 3,5 jaar begint nu ook net op de manege met minilessen en ik merk bij mezelf dat ik ook het ook graag weer op wil pakken, maar dan wel met een paard waar je een band mee op kan bouwen en niet talloze mensen oprijden.
Ik vind het belangrijk dat er een klik is zowel met het paard als met de eigenaar. Ik kan 3 tot 4x per week komen.

Bij interesse, stuur dan mijn een berichtje.

Wohnort

Bewertungen (2)

Gesamteindruck
Reaktions- und Kommunikationsgeschwindigkeit
M
Marie-Louise
03-06-2024

J
Jolanda
01-05-2024

L

Lyanne

Mitglied seit 26 Dezember 2023