Betrouwbare verzorger zoekt lief maatje

506 × angesehen
(1)
Ede
1 Tag pro Woche

Kostenbeteiligung

€ Preis nach Rücksprache

Informationen

Freizeitreiter
Freizeit
Nicht anwendbar
1.61-1.70m
70-80 kg

Beschreibung

Hallo allemaal! Mijn naam is Kim, ik ben 28 jaar en werk als docent Engels. Ik heb sinds ik klein was twee eigen pony's gehad. Na het verlies van beiden in de afgelopen twee jaar ben ik langzaam op zoek naar een maatje om weer mee op avontuur te gaan, het liefst zo'n 1 a 2 keer per week. Ik hou ervan om lekker de natuur in te gaan, zowel wandelend als rijdend vind ik leuk. Dichtbij bos of heide zou dus fantastisch zijn. Mijn voorkeur gaat uit naar een lekker relaxed paard, maar een dosis eigenwijsheid en humor daarbij kan ik ook zeker waarderen. Veel schrikken of bokken heb ik minder mee. Leeftijd, ras, formaat maakt voor mij niets uit zolang er maar een klik is, maar mijn hart ligt wel echt bij de koudbloeden. Indien rijden een optie is zou een erg smal paardje niet bij mij passen. Ik zoek in (omgeving) Ede. Voor een perfecte match ben ik bereid wat verder te rijden, maar het ideaalplaatje is dat ik in de zomer lekker op de fiets zou kunnen komen. Ik hoor het graag als jij een lieverd hebt die blij zou worden van wat extra aandacht!

Erwartungen an die Partnerschaft

Open communicatie, duidelijke afspraken, iets voor de langere termijn waarbij ik een band kan opbouwen met het paard en af en toe gezellig samen bij de paarden zijn zou ook leuk zijn (maar geen must).

Wohnort

Bewertung (1)

Gesamteindruck
Ordnung und Zuverlässigkeit
Reaktions- und Kommunikationsgeschwindigkeit
Pferdefreundlichkeit
A
Gold
aline
Lief voor paarden en weet wat ze wil. We vinden wel een goeie samenwerking denk ik.
17-02-2024

Lief voor paarden en weet wat ze wil. We vinden wel een goeie samenwerking denk ik.

K

Kim

Mitglied seit 16 Juli 2023

Über mich

Hoi! Ik ben Kim, 28 jaar en ik werk als docent Engels. Ik heb vanaf mijn 7e twee eigen pony's gehad, maar deze zijn helaas in 2022 en 2023 ingeslapen. Een eigen paard past naast mijn werk niet meer, maar ik zou het ontzettend leuk vinden om 1 of 2 dagen in de week iets te kunnen betekenen voor lieve pony/paard die wat extra aandacht kan gebruiken.

E-Mail Adresse verifiziert
Handynummer verifiziert