Leuke allround D-pony te lease

454 × angesehen
Ter Aar
2 - 3 Tage pro Woche

Kostenbeteiligung

€ Preis nach Rücksprache
Deze bijdrage zal volledig naar Cici gaan. 2-3-4 dagen.

Informationen

Freizeit
Stute
11 Jahre alt
A
Anderer Zuchtverband
< 1.57m

Beschreibung

Vanaf april 2024 zoek ik een verzorger voor mijn pony. Ik verhuis haar begin april naar een andere stal (in Ter Aar). Ik zoek dan iemand die een aantal (vaste) dagen per week Cici wil verzorgen. Dit omvat poetsen, wandelen (of stapmolen), longeren, grondwerk en eventueel rijden.

Cici is een leuke merrie van 11 jaar oud. Ze is een D-pony van 1.48m. Het is een leuke allround pony. Ze is L1 startgerechtigd, maar kent wel oefeningen tot het M2. Echter heeft ze er een tijdje uit gelegen door een maagzweer en hoefzweer afgelopen tijd, dus zal dit wel weer opgepakt moeten worden. Ook kan ze een leuk sprongetje maken, geen meter, maar wel vind ze het springen erg leuk. Ze kan nog wel eens wat uit testen/ pittig worden, zowel met rijden als ernaast, waardoor je wel stevig in je schoenen moet staan. Maar als je eenmaal een band met haar hebt, is ze ontzettend leuk en lief.

Ik ben daarom op zoek naar iemand met ervaring die het leuk vind om met Cici aan de slag te gaan. Zelf wil blijven ontwikkelen in de sport, maar ook de pony wat wil leren. Iemand die graag een eigen paardje zou willen hebben, maar niet alle tijd heeft en/ of de volledige kosten kan dragen voor een paard. Ik vraag wel een bijdrage van je, omdat een paard nou eenmaal veel geld kost. Deze bijdrage gaat volledig naar Cici.

Op deze stal is vrijwel alles aanwezig. Binnenbakken, ruime buitenbak, stampmolen, longeercirkel en paddocks. Ook worden er lessen gegeven, zowel dressuur, springen als grondwerk en officiële wedstrijden georganiseerd. Dit biedt ruimte om diverse dingen te ondernemen met Cici, ongeacht het weer. Er zijn poetsplaatsen en Cici zal een eigen kast hebben waar haar spullen in liggen.

Mocht je interesse hebben, mag je een berichtje sturen!

Erwartungen an die Partnerschaft

- Minimaal 16 jaar
- Maximaal 1.75m/ 70 kilo
- Genoeg (rij) ervaring
- Eigen vervoer naar stal
- Verantwoordelijk en eerlijk persoon
- Goede communicatie
- Een financiële bijdrage (dit is een bijdrage voor de stalling/ het leasen van de pony)
- Ik verwacht dat je Cici netjes behandeld, net als de spullen

Standort des Pferdes.

A

Amber

Mitglied seit 5 März 2024