Gezocht paard voor opleiding en wedstrijden

93 × angesehen
Noordwijkerhout
Nach Absprache

Kostenbeteiligung

€ Preis nach Rücksprache

Informationen

Turnierambitionierter Reiter
Allrounder
A
1.61-1.70m
Unbekannt

Beschreibung

Op zoek naar een speld in een hooiberg 😍

We zijn op zoek naar een paard met een schofthoogte van 160m of groter.
Je zou denken dat dat niet zo moeilijk zou moeten zijn. Maar het volgende is het geval.

Onze pony Marcus is bijna 4 jaar en heeft een schofthoogte van 1.53cm.
Onze zoon wilt graag in september starten met de opleiding sport en instructeurs/ paardenhouderij op het Aeres Hippisch centrum in Kootwijkerbroek. Hij moet daar dan zijn eigen paard meenemen, met een schofthoogte van minimaal 1.57m. Onze pony Marcus is hier dus te klein voor helaas.

We zoeken een paard die zowel dressuur als springen kan en al wedstrijden gereden heeft op niveau L2+2 dressuur en dit paard moet ook op B niveau gesprongen hebben (1.00m)
Dit paard willen we evt lenen/leasen of een andere mogelijkheid. (dit is bespreekbaar) We hebben dit paard dan 3 dagen in de week nodig in Kootwijkerbroek om mee te trainen.

Ook zal onze zoon dan wekelijks wedstrijden starten met dit paard voor zijn opleiding. Hij zal hier een soort toelatingsexamen voor moeten doen met paard. Onze zoon is een gedreven en ambitieuze ruiter die graag wedstrijden wilt starten en goed kan rijden.

We zoeken dus een paard die voldoet aan bovenstaande, heb je een paard staan (of weet je iemand) en ben je bereid om deze voor drie dagen uit te lenen/leasen evt. wanneer er een klik is dan wellicht later te verkopen stuur ons dan een bericht.

We hopen op een positief berichtje 🐴

Erwartungen an die Partnerschaft

In overleg

Wohnort

K

Kim

Mitglied seit 4 März 2024