Liefste allround tinkermeisje Clover

511 × angesehen
Utrecht
1 - 2 Tage pro Woche

Kostenbeteiligung

€ Preis nach Rücksprache
Afhankelijk van hoeveel dagen je wil komen en of je een dienst op stal kan overnemen.

Informationen

Freizeit
Stute
10 Jahre alt
E
Tinker
1.57m - 1.62m

Beschreibung

Clover is een lief en tikkeltje stoute tinkermerrie. Ze is bij mij thuis geboren uit onze eigen merrie en ik heb van haar ook een volle zus gehad. Ze woont sinds oktober 2023 in Groenekan, daarvoor heeft ze altijd thuis op onze eigen stal gestaan. Voor Clover en mij ben ik op zoek naar een lief en ervaren persoon. Voor Clover omdat ik haar gun om lekker veel liefde, aandacht en uitdaging te krijgen. Voor mezelf omdat ik merk dat het werkende leven en het elke dag aandacht geven aan Clover moeilijk te combineren is.
Met Clover kan van alles gedaan worden. Buiten rijden, dressuurmatig werk gericht op kracht en ontspanning (dit zal in alles wat je doet de basis zijn), een sprongetje wagen, spelen… Ze is gewoon heel erg lief en op zoek naar iemand die haar begrijpt, waardeert en in haar waarde laat.

Erwartungen an die Partnerschaft

Ik verwacht dat je 1-3 keer per week kan komen. Ik moet op stal twee keer per week een ‘dienst’ draaien, ik zou wensen dat jij als verzorger er daar eentje van op je kan nemen. Verder verwacht ik dat we goed afstemmen, je open staat voor mijn feedback en dat we soms samen naar haar toe gaan zodat ik jullie kan helpen een fijne combinatie te worden.

Rasse

Vater

Celtic Mist

Mutter

Nula (Patty)

Vater von Vater

Mutter von Vater

Vater von Mutter

Mutter von Mutter

Vater von Vater von Vater

Mutter von Vater von Vater

Vater von Mutter von Vater

Mutter von Mutter von Vater

Vater von Vater von Mutter

Mutter von Vater von Mutter

Vater von Mutter von Mutter

Mutter von Mutter von Mutter

Standort des Pferdes.

L

Lotte

Mitglied seit 15 April 2024

Über mich

Hoi! Ik ben Lotte. Mijn paard Clover en ik zijn samen opgegroeid op de manege en pensionstal van mijn moeder. Sinds 2023 wonen wij samen in Utrecht/Groenekan.

E-Mail Adresse verifiziert
Handynummer verifiziert