Betrouwbare bijrijdster dressuur/recreatie

49 × angesehen
Lemmer
2 - 3 Tage pro Woche

Kostenbeteiligung

€ Besitzer erhält eine Gebühr

Informationen

Sportreiter
Allrounder
Nicht anwendbar
1.71-1.80m
70-80 kg

Beschreibung

Ik ben een fanatieke spontane betrouwbare vrouw van 38 jaar. Getrouwd en een trotse mama van twee zoontjes van 4 en 6 jaar. Vanaf mijn 12de heb ik bij een manege gereden waar ik wekelijks dressuur en voltige lessen volgde. Vanaf mijn 18de tot 30ste heb ik voor verschillende mensen op hun paarden gereden. Ik reed veelal op Friese paarden in de dressuur. Ik volgde wekelijks lessen van een privé instructrice. Tevens heb ik ook paarden zadelmak gemaakt en beleerd. Ik hou ervan om heerlijk een bosrit te maken. Ik ben zacht in de hand en betrouwbaar.

Een paar jaar heb ik niet gereden maar paardrijden is net als fietsen...... je verleerd het nooit! Het afgelopen jaar huur ik wekelijks een paard om het bos in te gaan en dressuur lessen te volgen. Ik heb er dan ook zin in om samen met een paard weer heerlijk te kunnen trainen!

Erwartungen an die Partnerschaft

Ik zoek een leuk paard om op de rijden het liefst 2 a 3x in de week. Ik ben bereid dressuur lessen te volgen. Ook zou het fijn zijn een bosrit te kunnen maken. Ik wil een vergoeding betalen in de vorm van leasen. Ik hoop een leuke match te vinden. Ik kijk er naar uit!

Wohnort

C

Cassandra

Mitglied seit 20 April 2024
E-Mail Adresse verifiziert
Handynummer verifiziert