Vanaf jonge leeftijd paardgereden veel ervaring. Wil dit wekelijks graag doen

46 × angesehen
(1)
Gellik
Nach Absprache

Kostenbeteiligung

€ Preis nach Rücksprache
Ik verwacht geen vergoeding, spendeer graag tijd en geef graag zorg en dagen en tijden in overleg.

Informationen

Freizeitreiter
Freizeit
Sonstige
1.71-1.80m
60-70 kg

Beschreibung

35 jaar jong. Opgegroeid met paarden, reed tot mijn 18e wekelijks in de bossen en alleen, verzorging. Grondwerk cursus gedaan in Duitsland de Eiffel. Laatste jaren minder gereden door gebrek aan tijd. Maar vind het heerlijk om bezig te zijn met paarden. Buitenritten, springervaring, kan tegen paarden die beetje pit hebben. Vaak zelfstandig buiten gereden maar ook in de paddock.

Erwartungen an die Partnerschaft

Dagen en tijden zijn overlegbaar en ben ik flexibel in. Begrijp dat er eerst gezien moet worden wat ik kan en er een klik moet zijn. Maar zou heel graag met mijn hobby structureel en wekelijks bezig zijn. Gevoel van vrijheid, ervaring vanaf kinds af aan.

Wohnort

Bewertung (1)

Gesamteindruck
Reaktions- und Kommunikationsgeschwindigkeit
K
Gold
Kristel
23-04-2024

C
Silber

Cherinda

Mitglied seit 2 April 2024

Über mich

Als kleine ging ik al mee naar onze merrie. Niet veel later zat ik op onze merrie en deed ik buitenritten niet veel later. Ik vind het heerlijk om buiten te rijden, ik vind het heerlijk om bezig te zijn met het paard. er is me aangeraden (heb vanaf mijn 9e in Zeeland gewoond en ben sinds kort weer terug) om toch zo snel mogelijk weer te beginnen. Ik mis de eenheid en vrijheid als je aan het rijden bent. Ben 35 jaar, maatschappelijk werker en heb er zat tijd voor. Tijden en dagen in overleg.

E-Mail Adresse verifiziert