Grootste knuffelbeer zoekt ruiter

227 × angesehen
Meerhout
2 - 3 Tage pro Woche

Kostenbeteiligung

€ 100 Pro Monat
Halve stal €100/maand Lease €150/maand

Informationen

Allrounder
Wallach
19 Jahre alt
L
Anderer Zuchtverband
< 1.57m

Beschreibung

2x Halve stal of leaser gezocht regio Meerhout (provincie Antwerpen)

Dixie is een ruin van 19 jaar, maar voelt zich soms nog een jonkie van 4 jaar 🙈 Het is echt een schat van een paard, een grotere knuffelbeer dan hem vindt je niet. Ook houd hij heel erg van grondwerk.
Dixie wordt recreatief western gereden. Hij is braaf maar heeft wel een ruiter met voldoende ervaring nodig want hij kan af en toe een momentje hebben dat die overal kabouters ziet en daar moet je hem wel op de juiste manier kunnen door rijden.
Buiten rijden is met hem helaas niet mogelijk, hier heeft hij ook totaal geen plezier in.

Dixie staat bij ons aan huis. Ikzelf ben hier geregeld bezig met mijn wedstrijdpaardjes en we hebben ook een leaser die hier rond loopt voor een ander paardje.

Erwartungen an die Partnerschaft

We zijn voor hem opzoek naar 2 mensen die 3 dagen/week kunnen komen of iemand die 6 dagen/week komt. Er mag zeker gereden worden maar we vragen om als halve stal max 2x/week te rijden en dan de derde dag iets anders te doen (longeren, grondwerk,…), als lease max 4à5 dagen te rijden.
We zijn opzoek naar iemand die gedreven is en door weer en wind komt.

We vragen wel om de dagen dat je komt zijn stal te doen en op het materiaal dat je van ons ter beschikking krijgt wat proper te houden (gaat dan om zadel, pad, hoofdstel,…)
Voor halve stal vragen we een bijdrage van €100/maand, voor lease €150/maand.

Standort des Pferdes.

L

Lotte

Mitglied seit 4 Dezember 2021
E-Mail Adresse verifiziert