Mini appaloosa

293 × angesehen
(1)
Wesepe
2 - 3 Tage pro Woche

Kostenbeteiligung

Kostenlos

Informationen

Freizeit
Wallach
8 Jahre alt
Nicht anwendbar
Appaloosa
< 1.57m

Beschreibung

Coekje is een grappige pony van 8 jaar en ongeveer 1.05 m groot. Hij vindt spelen met andere pony's en mensen het leukste wat er is. Springen kan hij ook heel goed. Een ruiter met wat ervaring en doorzettingsvermogen kan zelfstandig met hem rijden. Met hulp van een volwassene is hij ook voor beginners te rijden. Een buitenritje vindt hij altijd leuk om te doen. Hij wil dan wel graag een andere pony of mens volgen zodat hij weet dat hij niet alleen is. Het is lastig om coekje goed te omschrijven. Het is een hele leuke pony maar je moet er wel een klik mee hebben.

Erwartungen an die Partnerschaft

We verwachten dat je goed voor de pony en spullen zorgt. De pony staat op een paddock paradise in een kudde met 11 andere pony's. We proberen om zo natuurlijk mogelijk met de dieren om te gaan en ze op een vriendelijke manier te rijden. Mijn dochter van 12 kan jullie in het begin wegwijs maken en coekje's eigenaardigheden uitleggen.
Begeleiding van een volwassene die structureel aanwezig is, is wel gewenst. Een vergoeding is niet nodig. Wel betalen jullie eventuele wedstrijdkosten en dergelijke zelf.

Standort des Pferdes.

Bewertung (1)

Gesamteindruck
Ordnung und Zuverlässigkeit
Reaktions- und Kommunikationsgeschwindigkeit
Pferdefreundlichkeit
M
Monique
21-11-2023

S

Saskia

Mitglied seit 6 November 2023