Recreatie

141 × angesehen
Haasdonk
3 - 5 Tage pro Woche

Kostenbeteiligung

€ 130 Pro Monat
Omdat ikzelf niet meer kan en mag rijden wegens rugproblemen kan de halve stal continu rijden daarom deze bijdrage. Bijdrage is nog te bespreken.

Informationen

Freizeit
Stute
16 Jahre alt
Sonstige
Anderer Zuchtverband
< 1.57m

Beschreibung

Munya is een bonte merrie. Ze is lief in de omgang zoals onder het zadel, ze heeft wel een zelfzekere ruiter nodig dus niet geschikt voor beginnende ruiters. Een sprongetje vindt ze ook wel leuk. Ze is basis western gereden maar nu is ze dressuur aan het leren.

Erwartungen an die Partnerschaft

Twee tot drie keer in de week rijden of grondwerk doen en wat helpen met klusjes wegens rugproblemen en een rug operatie in de toekomst kan ik helemaal niet meer rijden of haar verzorgen. Ze ligt me heel nauw aan het hart dat ik ze niet kan weg doen, daarom zoek ik een halve stal, er wordt een bijdrage gevraagd. Ze staat niet gestald op een manege maar in de privaat met een buitenpiste en Munya kan binnen en buiten wanneer ze zelf wilt. En je mag zoveel komen als wilt.

Standort des Pferdes.

L

Linda

Mitglied seit 1 März 2022

Über mich

Mijn naam is Linda en ben 43 jaar Wegens rugproblemen mag ik niet meer rijden wat ik zo erg vind Ik kan mijn paard niet wegdoen omdat ik ze veel te graag zie

E-Mail Adresse verifiziert
Handynummer verifiziert