Betrouwbare dressuur bijrijder aangeboden

75 × angesehen
Arnhem
2 - 3 Tage pro Woche

Kostenbeteiligung

€ Preis nach Rücksprache

Informationen

Sportreiter
Dressur
L
1.71-1.80m
60-70 kg

Beschreibung

Beste eigenaar,

Ik ben nu al voor een langere tijd opzoek naar een nieuwe grote vriend. Mijn eigen paard is vorig jaar april helaas te komen overlijden. Sinds dien is het gemis enorm, ik mis het rijden, het avontuur dat je met elkaar maakt, het dagelijkse bezoekje aan elkaar. Kort om ik kan niet zonder een grote vier voeter in mijn leven. Het lijkt mij heerlijk om weer een nieuw maatje in het leven te hebben. Vandaar deze oproep!

Misschien handig om ook wat over mijzelf te vertellen! Ik ben Annemijn en 19 jaar oud (1,73). Ik kom uit Arnhem en rij al sinds ik 5 ben paard. Begonnen op de manege paarden, daarna veel geleased etc zowel op de maneges als privé. Toen over gestapt naar een eigen paard. Helaas vorig jaar te komen overlijden... Ik reed met hem voornamelijk dressuur (L Niveau) helaas nooit met hem op wedstrijd gekund. Wel sta ik hier voor open en lijkt mij het enorm gaaf om te gaan doen! Ook sta ik open om lessen te nemen op eigen kosten natuurlijk 😊

Ik ben een spontane meid en kom afspraken na. Ik sta ook zeker open voor de dagelijkse klusjes rond om het verzorgen en bijrijden! En band opbouwen vind ik heel belangrijk, zowel tussen eigenaar als paard. Hier steek ik dus ook graag alle moeite in.

Ik ben opzoek naar een leuke dressuur topper, waarmee ik eventueel op wedstrijd zou kunnen etc. Dat ik u paard echt als mijn eigen zou kunnen beschouwen. Mijn voorkeur gaat uit naar een ruin. Ik ben in bezit van een auto maar toch het liefst in de omgeving Arnhem etc. Ik ben 3-5 dagen beschikbaar in de week. Ik sta open om lessen te nemen op eigen kosten. Zo bouw ik natuurlijk de beste band op. Verder ben ik erg ervaren en laat ik alles op mijn pad komen.

Heeft u interesse dan hoor ik het graag!

Wohnort

A
Bronze

Annemijn

Mitglied seit 22 Juni 2021
E-Mail Adresse verifiziert
Handynummer verifiziert