Lieve recreatiepony

331 × angesehen
Rockanje
1 - 2 Tage pro Woche

Kostenbeteiligung

€ Kostenlos

Informationen

Freizeit
Stute
12 Jahre alt
E
Barock Pinto
< 1.57m

Beschreibung

Wij hebben al 9 jaar een vaste verzorgster maar door rug problemen is het niet meer mogelijk stal klusjes te doen voor haar. Ze zal wel altijd in beeld blijven aangezien zij nog gek zijn op elkaar.
Ben jij opzoek naar een leuk verzorgpaard, hou jij van buitenrijden en vind jij stal klusjes geen probleem. Is misschien Angel wel jou match. Wij zoeken iemand voor 1 vaste dag per week liefst de donderdag andere dag bespreekbaar. En voor de rest van de week vrij om extra te komen voor te tutten of buiten rijden. Ze staan bij iemand aan huis, dus ben je wel vaak alleen op stal. Ze loopt 24/7 buiten en mogelijkheid om binnen te staan. Dus kan je een keertje alleen op de vaste dag, is dit ook geen probleem. Aangezien ze altijd genoeg beweging heeft op stal zelf. Angel wordt boomloos gereden puur om het zo aangenaam mogelijk te maken voor Angel en het zit ook heeerlijk!
Angel 12 jaar new forest x paint. Met een goud eerlijk karakter. Lief en soms ondeugend. Stokmaat 1.41.Zoekt een verzorgster die ervaren is met paarden houden, niet langer dan 1.70 is en niet zwaarder dan 70 kilo. Graag wel een leeftijd van 18+. Verantwoordelijk heeft voor stal, spullen en paard. En die van buiten rijden houdt en het niet erg vindt om wat op stal te doen.
De werkzaamheden op stal betreffen +- 1 uur, en is alleen op de ene vaste dag die wij afspreken :
Poep scheppen
Watervullen
3 hooizakken vullen en ophangen
Vegen
Hooi vullen van de baal op het land naar binnen (als dit bijna leeg is, dit is niet altijd)
Angel is na 2 jaar revalideren van een peesblesure, terug en zijn wij rustig aan het opbouwen om weer buiten te gaan rijden. Dit is nu enkel stappen en hopelijk in de toekomst op meer. Wij hopen als zij helemaal opgebouwd is en geen terugval krijgt dat wij dalijk weer een lekker rondje buiten kunnen hobbelen. Hierin ga ik er niet vanuit dat ze nog in de bak gereden gaat worden of intensief gereden word. Maar dit is een kwestie van tijd en geduld.
Denk jij dit past helemaal bij mij. Rustige stal, lekker buitenrijden en wat stal werkzaamheden. Stuur mij dan een bericht

Standort des Pferdes.

S

Sharona

Mitglied seit 23 April 2024