Bijrijder aangeboden, vakantiehulp aangeboden

56 × angesehen
Leiden
Ferien/Wochenenden

Kostenbeteiligung

Preis nach Rücksprache
Prijs valt de bespreken!

Informationen

Freizeitreiter
Allrounder
Nicht anwendbar
<1.60m
Unbekannt

Beschreibung

Beste paardeneigenaren,

ik ben Julia en ik ben 14 jaar oud. Ik ben 1,68 en 39 kilo. Ik ben opzoek naar een pony/paard waar bij ik een handje kan helpen in de (zomer)vakantie.

Het is voor mij nog niet zeker of ik ook in het komende schooljaar genoeg wekelijkse tijd over heb, wel kan ik bijna altijd invallen als het nodig is. Dus eigenlijk niet een vaste verzorger maar meer iemand die helpt waar nodig is.

Rijden is voor mij geen must maar het zou wel extra leuk zijn als dit mogelijk zou zijn na kennismaking met het paard. Ik rij 4 jaar maar heb wel een tijdje een pauze genomen wegens een operatie. Ik ben wel weer bezig met het rijden opbouwen.

Ik heb ervaring met vrijhijdsdressuur, longeren, rijden, verzorging, klusjes en alles wat daarbij hoort. Ik ben niet vies van een klusje maar zou wel graag in ruil daar voor wat met het paard doen, dus niet alleen dat ik kom voor de klusjes.

Ik heb 2 verzorg/lease ponys gehad waar ik helaas mee heb moeten stoppen wegens geen klik met de eigenaar. Ik heb dus wat jaren ervaring met het verzorgen/leasen van ponys en ik weet dus ook welke verantwoordelijkheden hierbij komen kijken.

Ik zoek een pony in de buurt van leiden/wassenaar/voorschoten. Het moet namelijk op fietsafstand zijn. voor meer info of interesse? Stuur me een appje

Wohnort

J

julia

Mitglied seit 27 August 2023