Stageplek op bijzondere manege (diverse opleidingen)

58 × angesehen
Noordwijkerhout
Praktikant
Nach Absprache
Reitschule

Arbeitsbeschreibung

Manege richt zich met name op het geven van therapeutische paardrijlessen aan kinderen en volwassenen met een bepaalde afstand tot de maatschappij. Wij geven paardrijlessen in kleine groepen van max. 6 ruiters en onze paarden zijn speciaal geselecteerd voor hun belangrijke werk. We bieden ook lessen aan reguliere ruiters en zij helpen vaak als vrijwilliger. Zij mesten stallen uit en helpen als buddy. Als buddy help je met het poetsen en opzadelen en houd je het paard vast tijdens de les.
Een stagiair bij manege wordt onderdeel van een enthousiast team. We vinden het belangrijk dat je veel leert over het paardenvak. Je helpt met het uitmesten van de stallen, zet de paarden in de paddocks, zorgt dat het terrein en het harnachement op orde is en helpt mee als buddy. Afhankelijk van je leerdoelen kan je later zelfstandig paarden verzorgen en longeren.


Wat hebben wij te bieden?
We zorgen er samen voor dat je aan je leerdoelen kan werken. Je wordt onderdeel van ons team en werkt samen met ons en met onze vrijwilligers mee met de dagelijkse gang van zaken.

Profil Beschreibung

Naar wie zijn we op zoek?
Je bent enthousiast en leergierig. Je vindt het leuk om een in team te werken en steekt graag de handen uit de mouwen. Je houdt natuurlijk van paarden en hebt affiniteit met onze doelgroep. Het geeft niet als je nog niet heel veel ervaring hebt met paarden, zolang je maar graag wilt leren.

Gehalt

€ Freiwillig

Standort

J

Judith

Mitglied seit 10 Juli 2024
E-Mail Adresse verifiziert
Handynummer verifiziert