Spontane verzorger/ Leaser

22 × angesehen
Valkenburg
2 - 3 Tage pro Woche

Kostenbeteiligung

Preis nach Rücksprache

Informationen

Freizeitreiter
Freizeit
Nicht anwendbar
1.61-1.70m
70-80 kg

Beschreibung

Hii,
Ik ben Lieke en ik ben 17 jaar oud. Ik beschrijf me zelf als een echte dierenvriend die de band tussen het dier en mens op 1 zet. Ik ben op zoek naar een pony/ paard die ik mag verzorgen of leasen.
Ik ben begonnen met paardrijden op mijn 7de. Helaas ben ik op mijn 14de toen gestopt, omdat ik het druk had. Ik mis stiekem mijn hobby toch wel echt heel erg en wil het graag herpakken. Ik heb weer een les genomen en ik merk dat ik vrijwel alles nog kan! ik ben graag buiten en buitenritjes vind ik daarom ook echt onwijs leuk.

Erwartungen an die Partnerschaft

RIjden staat natuurlijk niet op 1. Ik wil eerst een goede band met uw paard krijgen en daarna pakken we het rustig op en zou ik graag wel willen rijden. Grondwerk en longeren en andere soort bezigheden met een paard vind ik ook onwijs leuk. Ik en ook bereid om een kleine bijdrage te geven en om u te helpen met klusjes. Van u kant verwacht ik vertrouwen, vrijheid en natuurlijk wil ik ook een kleine band ontwikkelen met de eigenaar. Heeft u interesse zou ik het heel leuk vinden als u mij een berichtje doet!

Wohnort

L
Gold

Lieke

Mitglied seit 11 Oktober 2024

Über mich

Hallo, Ik ben Lieke 17 jaar oud. Ik heb 9 jaar rijervaring, maar helaas heb ik mijn hobby laten vervagen vanaf mijn 15 jarige leeftijd:(. Graag wil ik dit weer herpakken en ben ik dus op zoek een een leuk paardje waarmee ik een goede band kan opbouwen. Ik ben een middel gevorderde ruiter en weet altijd goed mijn grenzen aan te geven (als ik weet hoe het paard is).

E-Mail Adresse verifiziert
Handynummer verifiziert