Fijne recreatie paarden voor grondwerk, gezelschap, recreatief rijden

1503 views
(3)
Mook en Middelaar
1 - 2 days per week

Fee

Price to be discussed
Afhankelijk van je inbreng kan het zijn dat we een vergoeding vragen voor het recreatief rijden van onze paarden.

Details

Recreation
Gelding
20 years old
Broken
KWPN
1.63m - 1.68m

Description

We hebben een Paddock Paradise met 4 paarden: Een KWPN ruin, een Haflinger merrie en 2 mini-shetjes. Allemaal heel lief en zacht van karakter.

Expectations about the cooperation

Aangeboden: Verzorging van paarden op Paddock Paradise met de mogelijkheid tot recreatief paardrijden.

Op een 'Paddock Paradise' onder Nijmegen (omgeving Milsbeek) hebben we een brave Haflinger en brave KWPNer (Gelders type) en twee lieve shetlanders.

We hebben een team van verzorgers maar zoeken nog versterking. We delen onze Paddock Paradise graag nog met iemand met liefde voor en kennis van paarden, die ervan houdt ze te verzorgen en een band met de paarden wil opbouwen. Ben je eenmaal bij ons goed ingewerkt en gesetteld, dan krijg je vrijheid en vertrouwen.

Wie we zoeken: iemand die het leuk vindt om in het Paddock Paradise concept met paarden om te gaan en om verzorgingstaken op zich te nemen. Paddock Paradise wil zeggen: de paarden staan op een perceel waar de natuur zo natuurgetrouw mogelijk is nagebouwd. De paarden leven voornamelijk op hooi en schraalheid en de weidegang met gras is beperkt. Net zoals in de wilde natuur. Er is een zogenaamde track waar eten wordt aangeboden uit hooinetten. De paarden kunnen een heuvel op lopen, in een bosje staan, binnen schuilen, in een zandbak rollen, al naar gelang hun eigen voorkeur. Hier lees je meer over wat een Paddock Paradise is (dit is niet onze paddock paradise maar een algemene beschrijving en voorbeeld van een paddock paradise) : https:natuurlijkpaarden.nl/paddock-paradise/

Taken: In overleg met het team een aantal malen per week (ongeveer 2 maal 2 uur) beschikbaar zijn om hooinetten te vullen met hooi, de track vrij te maken van mest en een oogje te houden op de paarden.

Wat staat er tegenover de door jou geboden zorg en hulp: Als tegenprestatie voor de verzorging van de Paddock Paradise en onze paarden draai je mee in een enthousiast klein team van paardenliefhebbers, mag je onze paarden eventueel trainen (grondwerk) en recreatief rijden (zachte hand) en ben je welkom op een geweldige plek aan de rand van de stuwwal in een prachtige bosrijke omgeving met ruiterpaden. Bij interesse word je vertrouwd geraakt met de principes van naturel horsemanship.

We zoeken iemand voor de langere termijn die goed zelf de verantwoordelijkheid kan nemen en 100% betrouwbaar is in het nakomen van afspraken. Rijden hoeft niet maar mag. Alleen recreatief in de paddock zelf of in de nabijgelegen bossen. Geen dressuur.

Op deze website (van een andere Paddock Paradise-niet de onze) kun je nalezen wat een Paddock Paradise is.
natuurlijkpaarden.nl/paddock-paradise/

Location.

Reviews (3)

General impression
Reliability and carefulness
Communication and response time
Interaction with horses
E
Evelien
06-09-2023

S
Gold
Sandra
Een mooie plek, met lieve paarden, waar veel mogelijk is. Halina is super hartelijk en flexibel en deelt graag.
06-07-2023

Een mooie plek, met lieve paarden, waar veel mogelijk is. Halina is super hartelijk en flexibel en deelt graag.

I
Isabelle
Heel lief voor de paarden en inzicht in het welzijn van de paarden. Ze doet er alles aan om het voor de paarden goed en leuk te hebben en ik vind het top dat ik het team mag komen versterken!
19-10-2022

Heel lief voor de paarden en inzicht in het welzijn van de paarden. Ze doet er alles aan om het voor de paarden goed en leuk te hebben en ik vind het top dat ik het team mag komen versterken!

H

Halina

Member since 5 September 2021
Email verified
Phone number verified