Verzekerde ruiter zoek pony/paard in haar tussen jaar

285 views
Amsterdam
4 - 5 days per week

Fee

€ Price to be discussed
Omdat ik in mijn tussenjaar zit op het moment dat ik een verzorgpaard zou willen, ga ik ook veel werken en geld verdienen. Dat betekent niet dat ik heel erg rijk ben en dat ik veel geld kan uitgeven waarin ik juist heel erg veel plezier aan uithaal. Dus iets kleins is goed, maar het liefste zou ik geen geld willen betalen omdat ik niet veel heb.

Details

Amateur
Recreational
Not applicable
1.61-1.70m
60-70 kg

Description

Hallo welkom bij mijn advertentie. Ik ben Zhila en ben 17 jaar en rijd al ongeveer 5/6 jaar paard op Boederij op IJburg. Verder heb ik ook nog op andere pony’s en paarden gereden van vrienden van mij, maar ook op Puur Terschelling en andere locaties heb ik een buitenrit gemaakt. Ook in het buitenland maar ook gewoon hier in Nederland! Ik ben op zoek naar een verzorg pony/paard. Voor mijn tussen jaar aankomende jaar. Want in mei/juni ga ik hopelijk mijn havo eindexamen halen. Ik zou voor dan het heel erg leuk vinden om daarna meer bezig te zijn in de paarden wereld. Daarom ben ik op zoek naar een pony of paard waar dat mee kan! Meer leren van het welzijn, en veel leren hoe je nou echt een paard traint en hoe je daar veel plezier vandaan haalt! Dat is vooral het belangrijkste plezier voor mij. Ik vind het namelijk heerlijk om met paarden vanaf te grond bezig te zijn, maar verder vind ik rijden ook erg leuk. En mag het lekker uitdagend zijn, want saai en in de bak draven kan ik wel. Buitenritjes, springen tot andere moeilijke dingen. Dat vind ik leuk! Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk een match met de pony of stal/manege!

Het fijnste vind ik wel als het ongeveer bijna niets kost. Omdat ik dus niet al te veel inkomen heb, en ik dus en klein baantje heb waar ik niet veel mee verdien. Klussen op de stal of manege vind ik helemaal niet erg, dat ik vind ik er ook wel bij horen. En te lekker lang troetelen en knuffelen met jouw pony of paard, en een leuke bond op bouwen vind ik het aller leukste.

Het liefste zou ik wel fijn vinden dat het niet al te ver reizen is, ik vind meer dan 40/45 minuten fietsen wel te ver. Het liefste doe ik het met de fiets, want de ov kost weer geld en extra moeite, en lekker op de fiets heen en weer vind ik helemaal prima. Ik woon zelf in Amsterdam centrum dicht bij Artis en het Scheepvaartmuseum. Mijn postcode is 1018, dus ik hoop dat je dan ongeveer kan inschatten hoe ver fietsen het is.

Heb je interesse, of weet jij in de buurt of in jouw stal/manege die nog opzoek is naar een bijrijdster, stuur me dan een berichtje!
Voor verdere vragen of informatie over mij stuur me zeker ook een berichtje.

Xxx Zhila.

Expectations about the cooperation

Ik verwacht dat het allemaal erg betrouwbaar is dat ik me veilig voel op de plek waar het paard of pony staat. En dat er altijd iemand is die (als het mis gaat) mij kan helpen of ondersteunen. Dat de communicatie goed verloopt, dat ik altijd om hulp kan vragen. En dat ik eerst een paar keer ga kennismaken om te kijken of de match goed is, ik wil vooral dat het fijn is voor de eigenaar en pony of paard.

Place of residence

Z
Gold

Zhila

Member since 17 May 2023
Email verified
Phone number verified