Vriendelijke Z amazone

49 views
Wijhe
Fulltime

Fee

€ Price to be discussed

Details

Competition rider
Dressage
Advanced medium
1.61-1.70m
70-80 kg

Description

Ik ben zover ik dat van mij zelf kan zeggen denk ik een hele vriendelijke betrouwbare amazone met een heel groot hart voor paarden en veel doorzettingsvermogen.  Ik neem het paardrijden erg serieus en ben continu bezig om beter te worden en heb daar alles voor over. Momenteel is het hoogst geklasseerde 2x Z1 en heb ik al redelijk wat ervaring op mogen doen met het doorrijden en opleiden van jonge paarden of trainen van paarden op hoger niveau. Iets wat ik erg leuk vind! Naast het rijden vind ik het net zo belangrijk dat de paarden alles krijgen wat ze nodig hebben. We verwachten ten slotte een prestatie van ze!
Bent u nieuwsgierig/heeft u interesse of wilt u graag een filmpje of meer foto's reageer gerust!😊

Expectations about the cooperation

Het paard kan bij mijn paarden op stal komen. Ze komen daar elke dag veel buiten en krijgen 8 voerbeurten verdeeld over 1 dag. Ik zal de volledige verzorging op mij nemen en het paard trainen en evt uitbrengen naar wens van de eigenaar! Ik doe dit onder wekelijkse begeleiding van mijn instructrice en zal deze kosten op mij nemen.
De stallingskosten en overige kosten voor het paard zijn voor de eigenaar!

Place of residence

P
Silver

Plien

Member since 10 April 2022

About me

Hallo, ik ben Plien, 21 jaar en mijn liefde voor paarden is groot. Ik ben een vriendelijke ruiter en vind het belangrijk dat het paard en ik een fijn team worden dat gebaseerd is op wederzijds vertrouwen. Ik ben Z1 geklasseerd en mijn ambitie is om verder te groeien in de dressuursport en uiteindelijk zo hoog mogelijk te komen!💪

Email verified
Phone number verified