IJslanders

1514 views
(2)
Haaren
1 - 2 days per week

Fee

€ 90 per month, without lessons
Iedereen heeft bij onze een vaste dag en een vast paard, waar je een band mee kunt opbouwen (de paarden worden nooit verkocht). In overleg kun je ruilen/ wisselen. Voor de ├ęcht, gedisciplineerde hulp is betaling in natura (lees: uitmesthulp) bespreekbaar.

Details

Recreation
Mare
17 years old
Novice
Icelandic Horse
< 1.57m

Description

Wij hebben ruimte voor een bijrijder. We hebben een fijne kudde van 7 IJslanders in verschillende leeftijden middenin de natuur van Haaren (Brabant).

De paarden worden deels ingezet voor coaching en ook door mijzelf gereden. Maar gezien de drukte is er ruimte voor meer ruiters die ongecompliceerd willen genieten van een fijn rijpaard in de natuur.

Je kunt hier prachtig buitenrijden. Daarnaast hebben we een grasbaan en een longeerkraal. Geen luxe faciliteiten voor de ruiter. Wel optimale zorg voor de paarden (lees mijn visie mijn website). Dit moet bij je passen.

Expectations about the cooperation

Belangrijk dat je zelfstandig kunt rijden, betrouwbaar en gedisciplineerd bent. Je hoeft geen sportruiter te zijn maar rij ervaring is wel belangrijk.

Grondwerk en lekker wandelen kan natuurlijk ook.

Je kunt hier les nemen van een freestyle instructeur, maar dit is niet verplicht.

Op dit moment heb ik 2 merries beschikbaar. voor 1 vaste dag in de week. Een superbrave lieverd en een jongere merrie met meer eigen wil. Beide zijn ongecompliceerd en goed doorgereden/ fijn aan de hulp.

Location

Reviews (2)

General impression
Reliability and carefulness
Communication and response time
Interaction with horses
R
Rosa
27-11-2022

L
Lonneke
18-11-2022

A

Anne

Member since 31 October 2022
Email verified
Phone number verified