Betrouwbare bijrijdster.

305 views
Tiel
2 - 3 days per week

Fee

€ Price to be discussed

Details

Rider
Allround
Not applicable
1.61-1.70m
70-80 kg

Description

Ik zou mijzelf beschrijven als iemand die graag fanatiek bijrijdt, ik vindt het leuk om een paard te leren kennen en samen een band op te bouwen! Dat vindt ik belangrijker dan het rijden zelf eigenlijk. Verder rijdt ik voor plezier en ben ik niet zeer gericht op wedstrijden. Ik ben ook niet vies van klusjes! 😁

Expectations about the cooperation

Ik verwacht goede en fijne communicatie over hoe en wat, duidelijkheid vindt ik ook erg fijn. Verder vraag ik niet om een bijdrage, ik doe in principe wat ik leuk vindt dus dat is niet van toepassing.

Place of residence

H

Hélène

Member since 13 June 2022

About me

Hoihoi! Ik ben Hélène, ik ben 18 jaar en ik rijd sinds mij 6e al op paarden. Ik ben begonnen met rijden in Helmond met mijn eerste verzorgpony, daarna ben ik naar Tiel verhuisd en rijd ik nu op een pension stal waarbij ik mag bijrijden! Ik had in Helmond ongeveer al 6 jaar een verzorgpony maar daar heb ik helaas afscheid van moeten nemen. Ik kan goed omgaan met verschillende soorten paarden en heb geen probleem met moeilijke paarden. Ik vindt het ook niet erg om klusjes te doen! Groetjes :)