Showjumping/dressage rider (met ervaring)

19 views
Amsterdam
To be discussed

Fee

€ Free

Details

Professional rider
Allround
Other
1.71-1.80m
60-70 kg

Description

Ik ben opgegroeid in Belgrado (Servië) en al sinds ik het me kan herinneren rij ik al paard, met dank aan mijn vader die zijn passie heeft overgedragen aan mij. Op mijn vierde begon ik met lessen en vanaf mijn zevende deed ik al mee aan springwedstrijden. Al op jonge leeftijd zat ik bij het nationale team voor jongeren en reed ik ook wedstrijden in het buitenland. In 1992 werd ik Jeugdkampioen van Servië. Naast springen leerde ik ook de basisvaardigheden voor dressuur en heb ik race paarden gereden.

Ik ben verhuisd naar Nederland om mijn carrière in hedendaagse kunst voort te zetten, maar mijn passie voor paardrijden is altijd bij me gebleven. Ik ben geslaagd op de Koninklijke Academie van Den Haag en heb een residentie afgerond op de Rijksacademie in Amsterdam. Mijn werk heb ik in vele galerijen en museums over heel Europa en daarbuiten geëxposeerd, en ik heb aan meerdere film festivals mee gedaan. In vele van mijn werken komen ook paarden terug.

De meeste vrije tijd die ik heb wijd ik aan paardrijden. Vooral tijdens de zomer vakanties ga ik naar mijn vaders club waar ik verscheidene paarden rij en help met de lessen. Ik ben gespecialiseerd in het trainen van jonge paarden, voornamelijk in basis dressuur vaardigheden, grondwerk met balken en spring oefeningen. Mijn aanpak tijdens de training verschilt per paard en ik maak gebruik van zowel de klassieke methodes als nieuwe innovatieve benaderingen. Ook heb ik uitgebreide ervaring met lesgeven aan jonge ruiters en beginners.

Nu heb ik meer vrije tijd die ik graag besteed aan het rijden en verzorgen van paarden. Ik sta open om een kwalitatieve band te bouwen met paarden.

Expectations about the cooperation

- respectvol samenwerken met de eigenaren
- een goede behandeling van paarden
- duidelijke afspraken wat de verwachtingen zijn
- goede communicatie

Place of residence

Reviews

This user doesn’t have any reviews yet.

B

Bojan

Member since 10 maart 2023

About me

Al sinds ik het me kan herinneren rij ik al paard, met dank aan mijn vader die zijn passie heeft overgedragen aan mij.Op mijn vierde begon ik met lessen en vanaf mijn zevende deed ik al mee aan springwedstrijden.Ik ben verhuisd naar Nederland om mijn carrière in beeldende kunst voort te zetten, maar mijn passie voor paardrijden is altijd bij me gebleven.Ik ben gespecialiseerd in het trainen van jonge paarden, voornamelijk in basis dressuur vaardigheden, grondwerk met balken en spring oefeningen.

Email verified
Phone number verified