Liefste paard van stal

1552 views
(1)
Aalsmeer
1 - 2 days per week

Fee

€ Free

Details

Dressage
Mare
18 years old
Novice
Friesian Horse
1.57m - 1.62m

Description

Rinske is een enorm lief, betrouwbaar en meewerkend paard.
Ze wordt ingezet voor coaching van jongeren en volwassenen en minstens drie keer per week dressuurmatig/ recreatief bereden. Ook wordt er veel grondwerk met haar gedaan. En af en toe een klein sprongetje
Ze staat op stal Wennekers in Aalsmeer waar ze een uitloopstal heeft, die elke dag uitgemest dient te worden.
Er zijn verschillende binnen en buiten bakken en vanuit stal een ruiterpad naar het Amsterdamse bos. Ook heb ik voor Rinske een eigen stuk land.

Expectations about the cooperation

Gezocht een betrouwbare volwassen ervaren verzorger/ bijrijder met eigen vervoer en verantwoordelijkheidsgevoel die flexibel in vakanties of bij uitval overdag vanaf 's morgens of vroege middag (12 uur) naar haar toe kan komen.
En de tijd heeft om afgezien van het rijden of grondwerken oid, bijbehorende klussen te doen zoals stal uitmesten, voerbakjes klaarzetten, hooizakken vullen en vooral veel liefde en aandacht geven aan Rinske.

Location

Review (1)

General impression
Communication and response time
K
Kimberley
13-05-2023

A

Astrid

Member since 18 March 2023

About me

Ik ben Astrid, trotse eigenaar van Rinske (het liefste paard van stal). Rinske is een Friese merrie (18 jaar) Ze staat op stal Wennekers. Rinske wordt ingezet voor coaching met volwassenen en jongeren en zowel recreatief als dressuurmatig gereden.